Osaka cieš negaidītu zaudējumu Francijas atklātā čempionāta trešajā kārtā

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Naomi Osaka
Naomi Osaka Foto: Reuters/ScanPix

Pasaules pirmā rakete Naomi Osaka sestdien Francijas atklātajā čempionātā trešās kārtas spēlē ar 4-6, 2-6 negaidīti zaudēja ranga piektā desmita tenisistei Kateržinai Sinjakovai no Čehijas.

Līdz ar to zudušas tikai 21 gadu vecās Osakas izredzes izcīnīt trešo "Grand Slam" titulu pēc kārtas, jo pirms tam viņa uzvarēja ASV un Austrālijas atklātajos čempionātos.

Sinjakova, kura WTA rangā ieņem tikai 42.vietu, sestdien guva savas karjeras lielāko uzvaru. Astotdaļfinālā čehiete spēkosies ar Medisonu Kīzu (WTA 14.) vai Annu Bļinkovu (WTA 117.).

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka pirms tam sestdien pasaules trešā rakete Simona Halepa no Rumānijas trešās kārtas cīņā ar 6-2, 6-1 apspēlēja Ļesju Curenko, kura WTA rangā atrodama 27.vietā.

Uzvaras gūšanai Halepai bija nepieciešamas tikai 55 minūtes.

Jau pirms tam Francijas atklātajā čempionātā savas gaitas noslēdza tādas tenisistes kā čehiete Karolīna Plīškova (2.vieta WTA rangā), nīderlandiete Kiki Bertensa (4.), vāciete Angelika Kerbere (5.) un čehiete Petra Kvitova (6.), bet tagad izstājusies arī Osaka, kas krietni uzlabojušas Halepas izredzes nosargāt titulu.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka piektdien Francijas atklātā čempionāta astotdaļfinālu sasniedza arī Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova, kura nākamo maču aizvadīs pret Markētu Vondrušovu no Čehijas.

Francijas atklātā čempionāta pamatsacensības ilgs līdz 9.jūnijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu