Apņemies būt atbildīgs šoferis un laimē balvas! (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Atbildīgs šoferis ir tāds, kurš piedalās svinībās, bet nesēžas pie stūres reibumā. Atbildīgs šoferis neuzdrīkstas apdraudēt nedz sevi, nedz arī apkārtējos. Atbildīgs šoferis TVNET un partneru organizētā pirmsjāņu kampaņā arī ir aicināts apmeklēt speciālu tīmekļa vietni un tajā atzīmēt, kurp dosies svinēt Jāņus, lai piedalītos dažādu balvu izlozē.

Kampaņas Latvijas atbildīgais šoferītis interneta vietne

Ja uzskati sevi par atbildīgu šoferi un tāds esi apņēmies būt arī Līgo vakarā un Jāņu dienā, tad tieši tev ir domāta kampaņa "Latvijas atbildīgais šoferītis".

Tā ir iespēja ikvienam interneta vietnē www.tvnet.lv/esi_atbildigs atzīmēt, kur viņš iecerējis līgot, tā vienlaikus paužot apņemšanos būt atbildīgam šoferim un rādīt priekšzīmi citiem.

Kampaņas gaitā uzzināsim, kurā pilsētā vai novadā līgos visatbildīgākie šoferīši, savukārt 25.jūnijā starp visiem kampaņas laikā reģistrētajiem lietotājiem tiks noskaidroti trīs, kuri saņems vērtīgas balvas.

Informāciju par piedalīšanās nosacījumiem, balvām un to saņemšanas kārtību, lasi kampaņas "Latvijas atbildīgais šoferītis" noteikumos.

Kampaņu atbalsta A/S "Aldaris", SIA "CityBee Latvija", ERGO Insurance SE Latvijas filiāle, SIA "Drošas Braukšanas Skola", SIA "Circle K Latvia" un VAS "Ceļu satiksmes drošības direkcija".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu