Horoskopi visai nedēļai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi sagaida no 3. - 9. jūnijam.

AUNS Šonedēļ var nākties veltīt vairāk uzmanības juridiskajām niansēm, ar mantojumiem, nekustamo īpašumu saistītajam. Lai izvairītos no liekām galvassāpēm, noteikti ieklausies pieredzējušāku līdzgaitnieku padomos, pieņem viņu atbalstu, nekļūsti iedomīgs un neļauj pašlepnumam ņemt virsroku. Attiecībās ar mājiniekiem būsi draudzīgs, jautrs un atsaucīgs. Jo īpaši labas attiecības veidosies ar gados jaunāko paaudzi. Nedēļas nogalē būsi gatavs aktīvāk pievērsties sportiskām nodarbēm.

VĒRSIS Esi gatavs zināmām pārmaiņām darba lietās. Ja spēsi pielāgoties apstākļiem, nekritīsi uztraukuma slazdā, ātri vien spēsi panākt sev vēlamu rezultātu. Naudas lietas labāk kārtot nedēļas sākumā un tad pašā nogalē. Turpretim nedēļas vidu droši vari atlicināt ar reklāmu, radošo dzīves pusi saistītajam. Saskarsmē ar mīļoto cilvēku var rasties nelieli saspīlējumi, jo jūs pārlieku dažādi skatīsieties uz kopīgo nākotni. Atcerējies, ka ieguvējs vienmēr ir tas, kurš sper pirmo soli pretī otram, cenšas piekāpties!

DVĪŅI Var nākties doties neplānotā komandējumā, pārstāvēt uzņēmuma intereses svarīgā konferencē, tikties ar ārzemju partneriem, pārliecinot viņus sniegt atbalstu tevis sāktajiem projektiem. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam, risinot finansiālos jautājumus, pēc iespējas skrupulozāk izvērtē savas pašreizējās iespējas, lai neuzņemtos pienākumus, kurus reāli nebūsi spējīgs veikt. Mājas dzīve ritēs daudz mierīgākās, nosvērtākās noskaņās nekā darba lietas. Var pat apgalvot, ka ģimene sniegs patīkamu atspaidu ikdienas stresam un uztraukumiem.

VĒZIS Panākumi būs atkarīgi no tā, cik pašaizliedzīgi un pārdomāti spēsi paveikt savus ikdienas pienākumus. Nekļūsti paviršs pret ikdienišķām formalitātēm, rutīnas darbiem, citādi tajos ātri vien var iezagties neuzmanības kļūdas, citas nepilnības. Saskarsmē ar augstākstāvošajiem esi piezemēts un korekts, neļauj vaļu mirkļa emocijām. Šoreiz prātīgāk būtu savu viedokli paturēt pie sevis un ļaut, lai priekšniecība nosaka toni.

LAUVA Tev šī būs patiesi veiksmīga un radoša nedēļa. Nav izslēgts, parādīsies iespējas ne tikai uzlabot savus profesionālos pienākumus, bet arī īstenot, kādu ārpus darba projektu, kuru jau ilgi laiku būsi apcerējis. Ja profesionālajā sfērā būsi gatavs gāzt kalnus, tad privātajās lietās tev būs nepieciešams iedrošinājums no malas, lai tu sāktu nepieciešamās pārmaiņas, saņemtos nopietnākai sarunai ar mīļoto.

JAUNAVA Tavas domas, vēlmes, sajūtas nedēļas laikā var būt krasi mainīgas. Laikam šis periods nav pats piemērotākais, lai sāktu apjomīgus darbus, atbildīgas pārrunas. Labs palīgs ikdienas darbos būs tev raksturīgā punktualitāte un metodiskums. Tev der apzināties, ka jūtamākus panākumus spēsi panākt kolektīvās aktivitātēs, nevis strādājot individuāli. No darba brīvajā laikā centies būt vairāk pie dabas krūts!

SVARI Tu neapšaubāmi galveno uzmanību pievērsīsi karjeras izaugsmes jautājumiem. Nesmādēsi liekas darba stundas, pieaugošu atbildības nastu, jaunus pienākumus. To visu būsi gatavs “nest” profesionālās nākotnes izaugsmes vārdā! Svarīgi nepārcensties ar darbu apjomiem, jo šobrīd tavs organisms var būt uzņēmīgāks pret dažāda veida pārslodzēm. Centies sabalansēt veicamos darbus, rūpīgāk izstrādājot rīcības plānu. Privātajās lietās tieksies pēc brīvības, vēlēsies sakārtot domas, tikt skaidrībā par savām patiesajām vēlmēm.

SKORPIONS Tev labi padosies tehniskas nianses un analītiskie pienākumi. Ja esi saistīts ar informācijas tehnoloģiju jomu, droši vari rēķināties ar labiem panākumiem. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi korekts, lietišķs, pratīsi radīt par sevi zinoša cilvēka iespaidu. Zvaigznes silti iesaka ieklausīties tajā, ko tev priekšā saka intuīcija, jo īpaši, ja tiecies ar jauniem sadarbības partneriem. Mīlas dzīvē šonedēļ solās iet pavisam karsti, gan tu, gan otrā pusīte būsiet ļoti kaislīgi un romantiski noskaņoti.

STRĒLNIEKS Labprāt peldēsi pa straumi, nesteidzīgi baudīsi dzīves ritējumu un necentīsies neko īpaši mainīt. Un šobrīd tas ir arī pareizākais, ko vari darīt! Tas tādēļ, ka apstākļi nav labvēlīgi “celmlauža aktivitātēm”, tie vairāk būs atbilstoši harmonijas rašanai starp savām vēlmēm, apkārtējo vajadzībām un reālajām iespējām! Mīlas frontē arī prasīsies izteiktāks līdzsvars, spēja rast kompromisa lēmumus.

MEŽĀZIS Galvenais šķērslis ceļā uz panākumiem var izrādīties šaubas, nedrošība. Lai pārvarētu šos psiholoģiskos traucēkļus, tev vajadzēs iedrošinājumu no tuviniekiem, viņu morālo atbalstu. Līdzko būsi sakārtojis iekšējās psiholoģiskās problēmas, varēsi ar pilniem apgriezieniem pievērsties darbam. Līdzko būsi iesācis kādu projektu, neapstāsies, kamēr neredzēsi jūtamu progresu. Augstākstāvošie noteikti novērtēs tavu pašaizliedzīgumu un enerģiskumu.

ŪDENSVĪRS Kopumā šonedēļ būsi ļoti enerģisks, ja reiz ieņemsi ko galvā, nešaubīgi tieksies kāroto īstenot. Taču šajā sakarā ir svarīgi pārliecināties, ka pirms darba sākšanas esi pareizi visu izplānojis, neesi atstājis vietu nejaušībai. Ieguvēji neapšaubāmi būs tie Ūdensvīri, kuri paļausies tikai uz saviem spēkiem un necerēs uz brīnumiem no līdzgaitnieku puses. Psiholoģiskajā plānā var būt grūtāk tikt galā ar pašreizējo uztraukumu, spriedzi, taču galu galā tu tiksi pie kārotajiem rezultātiem!

ZIVIS Ātri vien spēsi izveidot kontaktus ar vajadzīgajām personām, kuras spēs palīdzēt tev izvirzīties darba jautājumos. Taču esi piesardzīgāks ar privāta rakstura informāciju, ar ko dalies, esot līdzgaitnieku vidū. Vēlamāk sensitīvos datus paturēt pie sevis un paust tikai to informāciju, kas nepieciešama konkrēta mērķa sasniegšanai. Ģimenes dzīvē var uzplaiksnīt nelieli strīdi ar mīļoto, taču, par laimi, tie būs ātri gaistoši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu