Aladins bezspēcīgs nezvēra Godzillas priekšā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Godzilla: Briesmoņu karalis" ("Godzilla: King of the Monsters") - filmas pirmizrāde
"Godzilla: Briesmoņu karalis" ("Godzilla: King of the Monsters") - filmas pirmizrāde Foto: Reuters/AP/SIPA/Scanpix

Viens no visu laiku populārākajiem filmu nezvēriem šonedēļ iekarojis Ziemeļamerikas kinoteātrus. Jaunā filma par Godzillu gāzusi no kino topa troņa «Disney» studijas un režisora Gaja Ričija (Guy Ritchie) filmu «Aladins» ("Aladdin").

Piedzīvojumu filma "Godzilla: Briesmoņu karalis" ("Godzilla: King of the Monsters") nedēļas griezumā iekasējusi 49 miljonus dolāru, ziņo "collider.com". Jaunās filmas režisors ir Garets Edvardss, kas atbildīgs arī par 2014. gada lenti - 3D piedzīvojumu trilleri «Godzilla». Galvenajā lomā video straumēšanas servisa «Netflix» seriāla «Stranger Things» zvaigzne Milija Bobija Brauna (Millie Bobby Brown).

Milija Bobija Brauna
Milija Bobija Brauna Foto: Reuters/AP/SIPA/Scanpix

Filmas "Godzilla: Briesmoņu karalis" pirmizrāde

Godzilla ir viens no visu laiku populārākajiem filmu nezvēriem, kas kopš pagājušā gadsimta piecdesmitajiem gadiem ir kļuvis par popkultūras ikonu - ir uzņemtas 30 kinofilmas, publicētas grāmatas sērijas un komiksi, kā arī uzņemti TV seriāli, izdotas videospēles un radīti neskaitāmi produkti ar šo tēlu. 

Filmas "Godzilla: Briesmoņu karalis" reklāmas rullītis.

«Aladins» ar 42 miljoniem noslīdējis uz 2. vietu.

Filmā džina tēlā iejuties divas reizes «Oskara» balvai nominētais un «Grammy» balvu ieguvušais aktieris Vils Smits (Will Smith). 

Foto: Filmas "Aladins" pirmizrāde.

Un tikai trešajā vietā jaunā muzikālā filma par Eltonu Džonu "Raķešvīrs" ("Rocketman"). Iekasēti 25 miljoni.

Foto: Eltons Džons ar vīru "Rocketman" pirmizrādē.

Kompāniju "Universal" un "Blumhouse" kopdarbs - šausmu trilleris "Ma" ar Oktāviju Spenseri galvenajā lomā ar 18 miljoniem numur 4, aiz sevis atstājot aizpagājušās nedēļas līderi - aktieri Kianu Rīvsu (Keanu Reeves) un viņa filmu «Džons Viks 3» ("John Wick: Chapter 3 – Parabellum"). 

Džona Vika trešā filma iekasējusi 11 miljonus.

Foto: Filmas «Džons Viks 3» pirmizrāde.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu