Tallinā Čikāgas melodiskie rokeri "Disturbed"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

10. jūnijā Tallinas Saku hallē koncertu sniegs Čikāgas melodiskā smagā roka apvienība "Disturbed", ziņo "postimees.ee". Kā iesildītāji uzstāsies "Days of Jupiter" un "Blind Channel".

"Disturbed" komerciāli veiksmīgi startēja pagājušā gadu desmita sākumā, iekļaujoties tā dēvētajā ņūmetāla mūzika strāvojumā blakus tādām grupām kā Linkin Park un Papa Roach (viņi, starp citu 11. jūnijā uzstāsies Viļņā, Compensa zālē).

Pagājušogad 46 gadus vecā Deivida Dreimena vadībā grupa izdevusi jau savu astoto studijas albumu Evolution ar kura programmu, kā arī lielākajiem hitiem no agrīnā repertuāra, uzstāsies Tallinas "Saku" hallē.

Noklausies albumu.

Igauņiem vēsturiski allaž tuvāks bijis tieši smagais roks, tāpēc nav brīnums, ka tieši Tallina izvēlēta kā vienīgā koncertvieta Baltijā.

Jā, ņūmetāls nav spējis izturēt laika pārbaudi, tas palicis kā tūkstošgades mijas jauniešu subkultūras fenomens, simbolisks punkts tam visam bija arī Linkin Park solista Čestera Beningtona pašnāvība. Tieši viņam, kā arī citiem laikabiedriem veltīts jaunais "Disturbed" albums. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu