Labāku izturības reklāmu grūti iedomāties jeb auto ar 1,6 miljonu nobraukumu

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

No Atlantijas okeāna otra krasta pienākušas ziņas, ka Luiziānas štatā Toyota Tundra pikaps noripojis jau vairāk nekā miljonu jūdžu jeb vairāk nekā 1,6 miljonus kilometru un turpina kalpot savam saimniekam.

Ikviens automobiļa pircējs, vai tas būtu jauns vai lietots spēkrats, noteikti pārdomā, cik uzticams tas būs, cik ilgi tas kalpos. Tīmeklī un drukātajos medijos gan ir iespējams sameklēt dažādus uzticamības reitingus, tomēr, kā jau ierasts, gadās, ka tie nesakrīt ar dzīves skarbo realitāti, jo saplīst var gan jauna Dacia, gan jauns Mercedes-Benz par desmitkārt augstāku cenu.

Lai vai kā, nevar noliegt, ka kāds Toyota Tundra pikaps Savienotajās Valstīs ir superizturīgs un uzticams, jo nu jau nobraucis vairāk nekā 1,6 miljonus kilometru. Visticamāk vairāk, nekā no tā tika gaidīts pirkšanas brīdī 2007.gadā. Tātad kravu pārvadātājs, kas šo auto lieto, veicis vidēji 123 tūkstošus kilometru gadā.

Skaidrs, ka laika zobs ir manāms gan eksterjerā, ko rotā neskaitāmi skrāpējumi un buktes, gan arī salonā. Mašīnai uzstādīto 4,7 litru V8 motoru gan neesot nācies remontēt. Uzmanību nācies veltīt vien transmisijai, taču arī tas noticis tikai pēc 1,3 miljonu kilometru nobraukšanas.

Starp citu, šī ir jau otrā Toyota Tundra, kas Luiziānas štatā pārkāpusi miljons jūdžu robežu. Pirmās mašīnas saimniekam pēc vēsturiskā sasnieguma ražotājs svinīgi pasniedza jaunu Tundra. Jācer, ka tāds pats liktenis gaida otrās Tundra īpašnieku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu