Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Plānu īstenošanai var traucēt kādi neizskaidrojami apstākļi. Draudzības vārdā var nākties tērēt savu dārgo laiku, taču ar paveikto būsi neapšaubāmi apmierināts un tas atsvērs visu!

VĒRSIS Vajadzēs vairāk pacietības un izturības, lai paveiktu visus iecerētos darbus. Tev talkā var nākt izpalīdzīgs kolēģis, kurš spēs sniegt ne vienu vien vērtīgu padomu. Dienas izskaņā ātrāk dodies pie miera.

DVĪŅI Atklātība un labestīgums dos labus rezultātus, kamēr noslēgtība un divkosība sabojās tavu reputāciju! Iespējamas pārmaiņas privātajā dzīvē, piemēram, kāda jauna iepazīšanās ar pretējā dzimuma pārstāvi.

VĒZIS Viss būs atkarīgs no spējas noskaņoties panākumiem. Ja ticēsi labajam, tad tev noteikti izdosies kārotās lietas. Lai atslogotu sevi psiholoģiskajā plānā, izrunājies ar kādu no radinieku loka.

LAUVA Kāda tikšanās ar ietekmīgu biznesa pasaules pārstāvi vai neaizmirstams brauciens var mainīt tavu dzīvi. Necenties atteikties no šodien saņemtajiem piedāvājumiem, pat ja tie šķiet nedaudz pārdroši.

JAUNAVA Pieaugs dzīvesprieks un darba spars. Lieliski spēsi sabalansēt savas un priekšniecības vajadzības. Prieks par paveikto būs lielisks stimuls turpmākajām aktivitātēm. Mīlas dzīvē iespējami pārsteigumi.

SVARI Iespējamas krasas garastāvokļa maiņas, kas mudinās kritizēt apkārtējos, kaut pats nebūsi labāks par viņiem. Centies pārslēgties uz tiešajiem pienākumiem un noteikti domāt tikai labas domas!

SKORPIONS Būsi diezgan drūmā noskaņojumā, kas mudinās dienu pavadīt savā nodabā. Taču vienatnē spēsi paveikt patiesi daudz. Sevišķi labi padosies analītiskie pienākumi.

STRĒLNIEKS Nav vēlams sākt jaunas lietas. Vari sakārtot dokumentāciju, pārorganizēt savu darbu. Izvēdini kārtīgi savu mitekli. Ievēro pareizu ēšanas un gulēšanas režīmu, ja gribi būt vesels un skaists.

MEŽĀZIS Apdomā katru soli, pirms pieņem izšķirīgo lēmumu. Šobrīd nav ieteicams veikt nopietnas pārrunas ar priekšniecību, iziet uz asumiem ar kolēģiem. Apstākļi vairākkārtīgi var likt mainīt dienas plānus.

ŪDENSVĪRS Šobrīd darba lietas būtu ieteicams virzīt uz priekšu ar divreiz lielāku sparu, jo šis ir labvēlīgs laiks nopietnu jautājumu risināšanai un jaunu sadarbību veidošanai. Esi drošs par panākumiem!

ZIVIS Vairāk uzticies priekšnojautām, tās palīdzēs atklāt kāda cilvēka slepenos nodomus. Izvairies no iesaistīšanās finansiālās afērās. Dienas izskaņā vēlēsies pavadīt laiku kopā ar mīļoto, kā nākas izrunāties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu