Slavenību bērni apgūst etiķeti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Ģimenes restorānā „Hercogs”, Ķīpsalā, vasaras terasē uz ūdens notika meistarklase slavenību bērniem etiķetes jautājumos. Pasākumu rīkoja „Mazo Princešu un Džentlmeņu Akadēmija".

Pasākuma rīkotāji saka, ka pamatzināšanas etiķetes jautājumos atvieglo bērna dzīvi nākotnē, palīdz iejusties dažādās kompānijās, atstāt labu pirmo iespaidu un uzturēt ilgtspējīgas attiecības ar draugiem, skolotājiem un vēlāk arī darba devējiem vai biznesa partneriem!

Meistarklase notika reālā vidē, īstā restorānā, ar īstiem viesmīļiem, šefpavāra gatavotiem ēdieniem trīs kārtās.

Bērni ieradās svinīgi tērpti, un restorānā atradās arī citi apmeklētāji. Tādējādi mazās princeses un džentlmeņi guva pieredzi reālā atmosfērā.

Pasākumā piedalījās šefpavāra, restorānu „Hercogs” vadītāja Andra Rūmīša bērni, aktiera un režisora Intara Rešetina meita, dūlas un blogeres Katrīnas Puriņas-Libertes meitas, Akadēmijas vadītājas Alīnas Šmites meita u.c.

Foto: publicitātes

Meistarklases pirmo daļu „Galda kultūras pamati" vadīja etiķetes eksperte Aija Strautmane.

Meistarklases otrajā daļā bērni iejutās mākslinieku lomā, apgleznojot šokolādes tāfelīti no šokolādes fabrikas „Taste CAPS”.

Foto: publicitātes

“Mazo Princešu un Džentlmeņu Akadēmija” dibināta 2015. gadā ar mērķi uzlabot sabiedrību kopumā un veicināt inteliģentas vides ieviešanu katrā mājā. Šo četru gadu laikā ir organizētas vairāk nekā 100 meistarklases un etiķetes mākslu apguvuši ap 1000 bērnu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu