Linda Mūrniece iemīlējusies jaunākā vīrietī? Uzņēmēja dalās ar mīklainu vēstījumu (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/murniecelinda

Kādreizējā iekšlietu ministre, viesnīcas «Hotel Roma» vadītāja un politiķa Hosama Abu Meri bijusī sieva Linda Mūrniece (49), kura devusies atvaļinājumā uz Itāliju, sociālajā tīklā “Facebook” dalījusies ar noslēpumainu atklāsmi, iesakot sievietēm sevi vis tik ātri nenorakstīt.

""Skrēju pa savu parasto celiņu sporta zālē. Un tad izdzirdu smieklus. Atskatījos. Iedeguši, tetovēti puiši ap 40 ienāca sporta zālē, sasaucoties savā starpā. Ar prieku noskatījos un turpināju skriet. Kur nu man turpināt skatīties... Nav mana vecuma kategorija...” - tā mana draudzene nedaudz virs 50. Skaista, sirsnīga un gudra.

Tā mēs - skaistās, sirsnīgās un gudrās - ievietojam sevi rāmjos. Ieslēdzam stereotipos un, acis nodūrušas, skrienam. Skrienam pa sporta zāles celiņu, pa ielu pēc darba mājās, no rīta atpakaļ... Pa dzīvi skrienam un domājam, kas ir mums domāts un kas nav...

Mums ir domāts viss, ko iedomājamies sev gribētu. Pirmkārt, pašu dzīve. Mīlēt sevi. Un ļauties. Ļauties tam, kam nekad iepriekš nenoticētu. Ļauties mirklim.

Mums ir tik gadu, cik pašas izdomājam. Kad priecājamies par dzīvi, tā mūsu grumbiņas izlīdzina. Kad atļaujamies pacelt acis un pieņemt to, kas atnācis, mēs aizmirstam par to, kā “vajadzētu būt”.

Ir tieši tā, kā pašas dzīvojam. Paceltu galvu ņemam to, ko dzīve sagādājusi. Pat ja tas nav uz mūžu. Mirklis ir svarīgs. P.S. “Mirklis mēdz būt mūžīgs,” teica viņš," raksta Mūrniece, pievienojot fotogrāfiju, kurā redzama tetovēta vīrieša roka un glāze kāda dzirkstoša dzēriena.

Foto: facebook.com/murniecelinda

Kā zināms, uzņēmēja ar Hosamu Abu Meri bija precējusies no 2012. līdz 2017. gadam. 

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu