Kiviča dēla māte atgriezusies Rīgā un meklē darbu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Stiliste Dana Dombrovska, kura ir mūziķa Andra Kiviča vecākās atvases, dēla Kristofera mamma, sociālajos tīklos paziņojusi, ka ir atgriezusies Rīgā un gatava sākt strādāt pastāvīgā darbā. 

"Ceļa līkloči ir atveduši mani atpakaļ uz Rīgu. Savas radošās darbības laikā esmu nonākusi līdz vēlmei un meklējumiem pēc pastāvīga darba. Mani radošie talanti līdz šim bijuši redzami kā stilistei un vizāžistei modes žurnālos, reklāmās un kāzu un citās smukumpucēšanās. Pēdējos gadus vairāk nodevos pašas dizainētam un šūtam apģērbam "Kaikin".

 Ir pienācis laiks jauniem apvāršņiem. Gatava strādāt, radīt, dalīties ar savu radošumu un prasmēm, gatava iemācīties un atklāt ko jaunu. 

"Mākslinieks" ir tas, kurš visu māk. Un, ja nemāk, - iemācās. Izskatīšu un priecāšos par visiem variantiem. Var rakstīt man tepat, vēstulītēs," sociālajos tīklos vēsta Dombrovska. 

Atgādinām, ka Dombrovska un Kivičs uzsāka attiecības 2004. gada sākumā, laikā, kad Kivičs vēl bija precējies ar bijušo basketbolisti Ilzi Ieviņu. 2005. gada beigās pārim piedzima Kristofers, taču abu attiecības izjuka 2006. gadā. 

Atgādinām, ka 2005. gada jūnijā "Vakara Ziņas" publicēja vairākas pornogrāfiska rakstura fotogrāfijas, kurās bija redzama Dombrovska. Protams, materiāls bija pietiekoši skandalozs, tomēr nepiesaistīja plašas sabiedrības uzmanību, kaut vai ētisku apsvērumu dēļ. Savukārt pēc publikācijas notika tas, kā dēļ minētais notikums pārvērtās par liela mēroga skandālu, kurā tika iesaistīti gan masu mediji, gan tiesībsargājošās instances. Kivičs ieradās "Vakara Ziņu" redakcijā un sāka sist raksta autoru Juri Milleru. Millers neesot pretojies, kā rezultātā dabūjis astoņus zilumus un nelielu smadzeņu satricinājumu. Policija ierosināja izmeklēšanu, bet beigās Kivičs netika sodīts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu