Kidmena izpļāpājas par seriāla "Lielie mazie meli" otro sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Nikola Kidmena un Rīsa Viterspūna “Lielie mazie meli” (Big Little Lies)
Nikola Kidmena un Rīsa Viterspūna “Lielie mazie meli” (Big Little Lies) Foto: publicitātes/HBO

Jau pavisam drīz pirmizrādi piedzīvos HBO godalgotā seriāla “Lielie mazie meli” (Big Little Lies) otrā sezona, kurā varēs turpināt sekot Monterejas sabiedrības dāmu savstarpējām attiecībām un dzīvi pēc kāda baisa negadījuma. Taču vai vardarbīgais krāpnieks Perijs patiešām gājis bojā? Seriāla zvaigzne Nikola Kidmena nejauši izpļāpājusies, ka gaidāma šā tēla atgriešanās!

To, vai šis apgalvojums ir taisnība, mazi vai lieli meli, varēs noskaidrot jau pēc nepilnas nedēļas. Latvijā seriālu no 10. jūnija demonstrēs LMT mājas viedtelevīzija.

Seriāla “Lielie mazie meli” pirmo sezonu redzējušie zina, ka tās finālā tiek nogalināts Kidmenas varones Selestas vardarbīgais vīrs Perijs, kura lomā redzējām Aleksandru Skārsgārdu. Taču vispārēju mulsumu par turpmāko seriāla attīstību ieviesusi Kidmenas nejaušā atklāsme.

“Skārsgārds bija viens no lieliskākajiem filmēšanās partneriem, un tad viņš atgriezās otrajā sezonā,”

HBO šova pirmizrādes raidījumā pēkšņi paziņojusi Kidmena, kura pēcāk mēģinājusi mīkstināt pateikto, skaidrojot, ka “viņam ir neliela loma tādā ziņā, ka … uz pamata … ok, es vairāk neko neteikšu. Viņš mūs nepameta. Paliksim pie tā.” Atliek vien minēt, vai Perijs atgriezīsies kā tēls šo sieviešu atmiņās, vai augšāmcelsies no kapa, vai arī pēkšņi parādīsies kāds viņam neticami līdzīgs radinieks.

Jaunās sezonas reklāmas rullītis.

Zvaigžņotajam seriāla aktrišu ansamblim – Nikolai Kidmenai, Rīsai Viterspūnai, Zojai Kravicai, Laurai Dernai un Šeilīnai Vudlejai otrajā sezonās pievienojusies arī Holivudas dīva Merila Strīpa, kura attēlos nelaiķa Perija māti Mēriju Luīzi. Viņas centieni noskaidrot patiesību, kas noticis ar dēlu, kā jau tagad ļauj nojaust seriāla pirmie video ieskati, situāciju padarīs vēl saspringtāku.

Kā izdevumam “Hollywood Reporter” atklājis seriāla scenārija autors Deivids E. Kelijs, seriāla pirmās sezonas turpinājums bijis tikai likumsakarīgs, jo ir bijis vēl tik daudz stāstāmā. “Mēs turpināsim nedaudz plašāk, bet noteikti iesim dziļumā,” sola Kelijs. Arī seriāla otrā sezona tiks veidota, balstoties uz rakstnieces Liānas Moriartijas daiļradi. Ja pirmās sezonas pamatā bija Moriartijas dižpārdoklis “Lielie mazie meli”, tad turpinājumu viņa rakstīja jau tieši seriāla vajadzībām, un liela daļa notikumu virpuļos tieši ap Mēriju Luīzi. Kā izrādās, Merila Strīpa nekavējoties piekritusi filmēties seriālā, vēl pirms scenārija izlasīšanas. Dīvaina sakritība, taču Strīpas pilnais vārds ir Mērija Luīze.

"Lielie mazie meli" (Big Little Lies)
"Lielie mazie meli" (Big Little Lies) Foto: publicitātes

“Šī sezona vēstīs par melu atmaskošanu un to sadrupšanu – un kā patiesība agrāk vai vēlāk atrod ceļu,” medijiem atklājusi šova izpildproducente Bruna Papandrea. “Tā ielūkosies katrā cilvēkā un viņu attiecībās, un dosies dziļāk, kļūs arvien sarežģītāk, lai redzētu, pie kā tas novedīs mūsu varoņus.”

Foto: "Big little Lies" pirmizrāde.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu