Rīgas "Dinamo" ar Videlu nevar vienoties par finansiālajiem nosacījumiem (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas ''Dinamo'' spēlētājs Līnuss Videls
Rīgas ''Dinamo'' spēlētājs Līnuss Videls Foto: Paula Čurkste/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" nevar vienoties ar rezultatīvo uzbrucēju Līnusu Videlu par finansiālajiem nosacījumiem, laikrakstam "Latvijas Avīze" sacīja vienības galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Pagājušajā sezonā 34 gadus vecais Videls bija Rīgas "Dinamo" rezultatīvākais hokejists, jo viņš, atgriežoties Latvijas kluba sastāvā pēc trīs sezonu pārtraukuma, 49 mačos izcēlās ar 24 vārtiem un 24 rezultatīvām piespēlēm. Tā pārliecinoši bija viņa rezultatīvākā sezona KHL čempionātā, kur kopumā viņš nospēlējis astoņas sezonas.

Pēc sezonas noslēdzies zviedra līgums ar Rīgas "Dinamo", bet pēc tādas rezultativitātes augušas arī hokejista finansiālās prasības.

"Ar Līnusa aģentu daudz esam runājuši, diemžēl summa, ko viņi vēlas, nav mums paceļama. Grūti pateikt, kā citi klubi uz to skatās, bet brīvu vietu nav palicis daudz. Šobrīd esam tālu viens no otra," sacīja Ankipāns, liekot noprast, ka iespējas paturēt sastāvā zviedru uzbrucēju ir niecīgas.

Šobrīd esot panākta vienošanās arī ar lietuviešu aizsargu Neriju Ališausku, turklāt Ankipāns domā, ka tiks atrasts kopsaucējs arī ar kanādiešu uzbrucēju Brendonu Makmilanu, bet otrs vārtsargs aiz Kristera Gudļevska tiekot meklēts ārzemēs.

Šajā pavasarī Rīgas "Dinamo" papildinājusies jau ar trim zviedriem - Vācijas augstākās līgas (DEL) labāko vārtu guvēju Jākobu Berjlundu, uzbrucēju Dāvidu Ulstremu un aizsargu Kristoferu Berjlundu.

Komandai pievienojušies arī amerikāņu aizsargs Bens Māršals un kanādiešu uzbrucējs Kārters Eštons, kā arī noslēgts līgums ar jauno latviešu aizsargu Eduardu Jansonu.

Tāpat klubs nesen paziņoja par līgumu pagarināšanu ar Gudļevski, aizsargiem Kristapu Sotnieku, Uvi Balinski un Sergeju Gimajevu, kā arī uzbrucējiem Miķeli Rēdlihu un Andri Džeriņu.

Rīgas "Dinamo" līdz pat aizvadītās sezonas regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu