"Velomūzika 2019" dosies uz Latgali

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Velomūzika
Velomūzika Foto: publicitātes

25. jūnijā no Kūku dzelzceļa stacijas startēs "Velomūzika 2019". Jau devīto reizi mūziķi, aktieri un līdzbraucēji mīs pedāļus un mainīs mūziku pret naktsmājām. Šogad Velomūzika izvēlējusies savus ceļus un takas meklēt Latgalē.

Velomūzikā šogad piedalīsies jau citos gados sastaptie - bundzinieks Juris Kroičs, taustiņinstrumentu pārvaldnieks Kaspars Tobis, ģitārists Māris Bīmanis, Latvijas Nacionālā teātra aktieri Kaspars Zvīgulis, Arturs Krūzkops un Ilze Blauberga kā arī mūziķis Kārlis Kazāks. Šogad muzikālajam kolektīvam pievienosies basģitāriste Maija Ušča un ģitārists Aivars Vaišļa. Un nekad jau nevar zināt, kādi vēl pārsteigumi pievienosies paši!

Līdz šim Velomūzika ir pieveikusi 4000 kilometrus pa Latvijas attālākajiem novadiem, izvēloties mazākos ceļus un aizaugušākās takas, kas ved uz visskaistākajām vietām un notikumiem. Piedzīvoti vairāk nekā 60 koncerti naktsmāju vietās un vēl neskaitāmi muzikāli brīži ceļā.

"Bet mums nepietiek! Velomūzika ir kļuvusi par mūsu aizraušanos. Latvija - par daļu no mums pašiem. Velomūzika mums katram un katram sastaptajam cilvēkam nozīmē kaut ko citu. Man tā ir saaugšana ar savu zemi. Ar savējiem,"

tā muzikālo ik vasaras piedzīvojumu apraksta tā dalībnieks Kārlis Kazāks.

Kārlis Kazāks
Kārlis Kazāks Foto: Publicitātes foto

Velomūzikas koncerti:

25.06. Atašienes Annas sētā

26.06. Vecvārkavas Andiņos

27.06. Aulejā, keramiķa Veceļa mājā

28.06. Indrā, Laimes muzejā

29.06. Bukmuižā, Ezerniekos pie Ežezera

30.06. Martišos pie Isnaudas tautas nama

01.07. Malnavas šmakovkas muzejā

02.07. Upītes tautas namā

Šī gada brauciena laikā, tāpat kā iepriekšējajos gados, Velomūzikas koncerti ikvienam interesentam būs pieejami bez maksas. Koncertu sāķums ap 20.00.

Velomūzikai iespējams sekot sociālajos tīklos šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu