TVNET mediju grupa kļūst par vadošo Latvijā (26)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET

Mūsu uzticamais lasītāj! Tu, kas ikdienā esi kopā ar mums gan mūsu valstij svarīgos brīžos, gan ikdienas vienmuļībā, gan mūsu kopīgajās uzvarās, gan zaudējumos. Tu, kas ienāc pie mums garāmejot vai atver mūs vienmēr, kad gribi uzzināt karstākās ziņas. Tu, kas diskutē, nepiekrīti, slavē, kritizē, sajūsminies, aizrādi, neesi vienaldzīgs! Šodien mēs dalāmies ar tevi priecīgā vēstī, jo maijā TVNET mediju grupa saskaņā ar starptautiskā interneta pētījumu un tehnoloģiju uzņēmuma "Gemius" jaunākajiem datiem kļuvusi par vadošo interneta mediju grupu Latvijā, maijā sasniedzot 855 tūkstošus unikālo lasītāju.

Veselīga konkurence veicina kvalitatīvu žurnālistiku. Un tieši par kvalitatīvu, neatkarīgu žurnālistiku vienmēr iestājusies TVNET mediju grupa kā Baltijas valstu lielākā mediju koncerna “Postimees Grupp” daļa.

Šodienas informatīvajā troksnī tu, lasītāj, kļūsti aizvien prasīgāks. Lai noturētu mūsu kvalitātes latiņu, mums vienlaikus jāspēj būt ātriem, precīziem, radošiem, gudriem un daudzpusīgiem. Vienmēr esam centušies tādi būt, arī pēdējo mēnešu laikā - gan ar jauniem videoraidījumiem “Nākamā pietura Brisele” un “Komforta zona”, gan rakstu sērijām par tādām sabiedrībā aktuālām tēmām kā vardarbība ģimenē un skolā, prostitūcija, atkarības. Esam centušies būt tev par ceļvedi Saeimas un Eiropas Parlamenta vēlēšanās, bet brīvajā laikā izklaidējuši ar citos medijos nedaudz piemirsto nišu - bērnu raidījumiem "Kāpēcīši" un  "Slavenības pret Miķeli Vingri". Esam kopā ar tevi izbraukuši Transsibīrijas maģistrāli un no tribīnēm jutuši līdzi spraigās hokeja čempionāta spēlēs.

Portālā “Apolloesam uzrunājuši tevi, lasītāj, ar interesantiem un neparastiem stāstiem no visas pasaules, kopīgi apskatījuši satriecoši skaistas vietas Latvijā, likuši aizdomāties par sāpīgiem sociāliem tematiem, par kuriem jārunā plašākā lokā, lai kaut kas mainītos. Esam vēstījuši arī par neērtiem jautājumiem, ko citi nereti izvēlas noklusēt. Esam tevi izklaidējuši ar slavenību attiecību līkločiem un stāstiem par amizantiem un teju neticamiem notikumiem. Ar testiem tev ir iespēja pārbaudīt savu erudīciju un sacensties zināšanās ar draugiem. Lai tev būtu iespēja atvilkt elpu no dinamiskās ikdienas dunas, īpaši tev radīta “Apollo 1h”, kur smelties iedvesmu un iepazīt tuvāk interesantus cilvēkus. 

SIA “TVNET” valdes locekle Zane Bārtniece: "Paldies mūsu auditorijai par lojalitāti un uzticību, tāpat TVNET mediju grupas komandai par neizsīkstošu entuziasmu un misijas apziņu. Šodienas informatīvajā troksnī tu, lasītāj, kļūsti aizvien prasīgāks. Lai noturētu mūsu kvalitātes latiņu mūsdienu informatīvajā konkurencē, mums vienlaikus jāspēj būt ātriem, precīziem, radošiem, gudriem un daudzpusīgiem."

Paldies, ka neļauj mums ne mirkli atslābt!

Komentāri (26)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu