Skaistumkonkursu rīkotāja Lindenblate piedzīvojusi nepatīkamu pārsteigumu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/kasherbb

Uzņēmēja, skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate sociālajos tīklos dalījusies ar vēstījumu, kas liek noprast, ka viņas dzīvē mutuļo intrigas, neko sīkāk nepaskaidrojot.

“Mans darbs ikdienā ar cilvēkiem no dažādām valstīm, dažādu mentalitāti un kultūru... nav viegli. Man vienmēr licies, ka mani jau vairs nekas nevar pārsteigt... izrādās, var un pat ļoti. Kaut kas lūst manī, kaut kas mainās...

Apkārt nodevība, intrigas, dunči mugurā, asaras... jūtos kā seriālā... mācos joprojām saprast, kam var ticēt, kam nevar...

Visi māca, komentē... man tuvie cilvēki saka - apstājies... bet tā kā narkotika, dzen un dzen atkal uz priekšu... Vai tas ir mans sūtījums??? Dažreiz liekas, ka kāds vienkārši saka: Tev tas ir jādara un Tu dari... apkārt visur cīņa, vienmēr cīņa par uzvaru... lai vai kā, es mīlu savu darbu,” vietnē “Facebook” raksta Lindenblate.

Viņa piebilda: “P.S. Manā dzīve ir arī neaizstājami, zelta cilvēki, tos neatdošu.”

“Pārāk daudz jau ieguldīts, lai padotos”, “Ja kādam kas nepatīk, lai uztaisa labāk, stipri šaubos, ka kādam pa spēkam”, “Vienmēr būs citi, kas zinās kā labāk – lai!” - tā komentētāji.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu