Liepājā piedzērusies sieviete sabojājusi svešai automašīnai reģistrācijas numura zīmi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šodien, 5. jūnijā, Liepājā piedzērusies sieviete sabojājusi svešai automašīnai "BMW" reģistrācijas numura zīmi, informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Viņa stāstīja, ka šorīt policijā saņemts iesniegums no kāda vīrieša par to, ka Liepājā, Oskara Kalpaka ielā viņam nepazīstama sieviete ir sabojājusi viņa automašīnas reģistrācijas numura zīmi.

Policija noskaidrojusi, ka sieviete, būdama alkohola reibumā, uzlēkusi uz automašīnas motora pārsega, tādā veidā sabojājot automašīnas numura zīmi. Pašlaik VP tiek precizēti notikušā apstākļi un tiek lemts par lietas virzību, teica Šeršņova.

Tikmēr Liepājas pilsētas pašvaldības policijas pārstāve Agnese Mieme pastāstīja, ka policija šodien saņēma izsaukumu uz Oskara Kalpaka ielu 66. Ticis ziņots, ka tur izcēlies konflikts starp vairākām personām, un tiekot bojātas automašīnas.

Policisti notikuma vietā, kur atradās automašīna ar norautu numura zīmi, sastapa divas personas, 1971.gadā dzimušu sievieti un 1972.gadā dzimušu vīrieti. Vīrietim bija redzami sejas sasitumi. Likumsargi izsauca mediķus, kuri vīrieti aizveda uz slimnīcu.

Notikuma vietā ieradās trešā persona, kura paskaidroja, ka minētā sieviete esot sabojājusi viņa automašīnu. Automašīnas īpašnieks devās uz VP, kā arī iespējamā vainīgā persona tika nogādāta VP iecirknī, lai noskaidrotu notikušā apstākļus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu