Maikls Daglass ierunā pats savu nekustamā īpašuma sludinājumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no YouTube video/AP/Scanpix

Tiesa, nekustamā īpašuma sludinājumi ir efektīvs un ātrs veids, kā pārdot savu īpašumu, taču Holivudas aktieris Maikls Daglass šo spēli ir pārnesis jaunā līmenī. Viņš sadarbībā ar nekustamo īpašumu aģentūru "Engel & Völkers Westcoast" izstrādājis un ierunājis videosludinājumu.

 

Pasakaino namu uz idilliskās Spānijas salas Maljorkas Daglass iegādājās 1989. gadā ar tā laika sievu Diandru par trīsarpus miljoniem dolāru. Šobrīd Maljorkas villas cena ir pieaugusi teju desmit reizes - šobrīd to ir iespējams iegādāties par 32,4 miljoniem dolāru. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Videosludinājumā aktieris skaidro, ka īpašuma nosaukums ir Sestaka un tas ir celts 19. gadsimtā pēc erchercoga Ludviga Salvatora Hābsburga pasūtījuma 1867. gadā. Erchercogs, apmeklējot Maljorku, iemīlējās saules pielietajā zemē - tas pats esot noticis arī ar  aktieri. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

"Sestakas īpašumā ir olīvu lauki, vīnogu dārzs, vīna brūvētava pagrabā," stāsta Daglass. "Pēdējo 30 gadu laikā esmu šeit ielicis darbu, modernizējot īpašumu un renovējot erchercoga būvētos namus. Tagad šeit ir septiņas ēkas ar pieciem dzīvokļiem un desmit atsevišķām guļamistabām," atklāj aktieris, piebilstot, ka īpašumā vienlaicīgi var uzņemt 20 cilvēkus, nodrošinot pilnīgu komfortu.   

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Daglasa īpašums ir 770 000 kvadrātmetru plašs - tajā ietilpst kalni, ēkas, olīvu un vīnogu dārzi, peldbaseins, vīna pagrabs un maģisks skats uz Baelāru jūru. Ēkās aktieris ir ierīkojis bibliotēku, multimediju atpūtas zonu, āra ēdamzonas, sporta zāli, spa un dzīvojamās telpas ar milzu atvērtajiem kamīniem. "Mans dzīves ceļš ir aizgājis jaunā virzienā, un man ir pienācis laiks ļaut kādam citam izbaudīt privilēģijas uz Sestakas īpašumu," stāsta Holivudas aktieris.

Daglasa Maljorkas īpašums tirgū nonāca jau 2014. gadā par 60 miljoniem dolāru, tomēr pēc piecu gadu neveiksmīgiem mēģinājumiem to pārdot šā brīža cena ir 32,4 miljoni dolāru. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu