Nurmagomedovs kļuvis par vispelnošāko UFC cīkstoni

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: TASS/LETA

Krievijas jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonis Habibs Nurmagomedovs kļuvis par vislabāk apmaksāto UFC cīkstoni, vēsta "MMA Fighting". 

Viņa menedžeris Ali Abduls-Azizs atklājis, ka Nurmagomedovs parakstījis jaunu vienošanos ar UFC, kas paredz aizvadīt vismaz trīs cīņas.  

"Esam ļoti apmierināti ar parakstīto kontraktu," sacīja Abduls-Azizs. "Neko vairāk nevarējām vēlēties. Pateicoties UFC vadībai, sarunas bija ļoti vieglas, pašas vieglākās, kādas man līdz šim bijušas. Nosacījumi ir pilnīgi godīgi, mēs uzreiz nonācām pie kopsaucēja."

Nurmagomedova menedžeris palielījās, ka parakstītais kontrakts ir viens no lielākajiem UFC vēsturē. Abduls-Azizs sacīja, ka Krievijas pārstāvis būs visapmaksātākais cīkstonis organizācijas vēsturē. Tiesa, summa netiek atklāta.

"Domāju, ka Habibs ir visu laiku labākais pound-for-pound cīkstonis," norādīja Abduls-Azizs. "Līdz šim viņš cīnījies bez zaudējumiem un praktiski dominējis katrā no raundiem pret ikvienu pretinieku. Turklāt viņš nekad nav lietojis dopingu."

Savas karjeras laikā Nurmagomedovs izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, tostarp 11 panākumi gūti UFC organizācijas ietvaros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu