"Gods kalpot Rīgai" mēģināšot saglabāt koalīciju Rīgas domē (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Rīgas domes priekšsēdētāja amata kandidāts Dainis Turlais piedalās Rīgas domes ārkārtas sēdē, kurā lemj par domes priekšsēdētāja ievēlēšanu.
Rīgas domes priekšsēdētāja amata kandidāts Dainis Turlais piedalās Rīgas domes ārkārtas sēdē, kurā lemj par domes priekšsēdētāja ievēlēšanu. Foto: Edijs Pālens/LETA

Partijas "Gods kalpot Rīgai" (GKR) Rīgas domes frakcija mēģinās saglabāt koalīciju Rīgas domē, pēc frakcijas sēdes apliecināja domes deputāts Andrejs Kameņeckis (GKR).

Viņš pauda, ka "politika ir politika", taču partija jūt atbildību pret rīdziniekiem, tāpēc jāturpina risināt pilsētas saimnieciskos jautājumus. Vienlaikus viņš neslēpa, ka politiskā situācija domē ir sarežģīta.

GKR apņēmusies saglabāt koalīciju ar "Saskaņu", un partija esot atvērta arī citu politisko spēku piedāvājumiem par kopīgu darbu.

"Skaļi paziņojumi par koalīcijas sabrukšanu [koalīcijas sēdē] nav izskanējuši, vismaz no manas puses noteikti nē," pārrunāto komentēja Kameņeckis.

Kā ziņots, aizvadītajā nedēļā pēc jauna Rīgas mēra ievēlēšanas sašķēlās partijas "Saskaņa" Rīgas domes frakcija. No frakcijas "par rupjiem pārkāpumiem" tika izslēgti četri biedri - Rīgas vicemērs Vadims Baraņņiks un deputāti Valērijs Petrovs, Aleksejs Rosļikovs un Vitālijs Dubovs, kuri piektdien izslēgti arī no partijas kopumā.

Tagad visas Rīgas domes opozīcijas frakcijas vienojušās parakstīties par ārkārtas sēdes sasaukšanu, kurā tiks rosināts izteikt neuzticību domes priekšsēdētājam Dainim Turlajam (GKR).

Lai pārrunātu situāciju domē, šodien notika GKR frakcijas sēde.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu