Seko līdzi drifta aktivitātēm jūnijā! Viss, kas tev būtu jāzina

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Vasara ir sākusies, un vēl aktīvāk ir sākusies arī autosporta sezona. Lai jūs nepalaistu garām nevienu drifta notikumu, Latvia drift sadarbībā ar TVNET ir apkopojis visas jūnija drifta aktualitātes vienkopus.

Jau šajā nedēļas nogalē, 8. jūnijā Pērnavā, Audru24 trasē notiks Baltijas drifta čempionāta 2. posms, uz kuru Latvijas drifta čempionāta sportisti dosies aizvadīt arī savu ieskaites posmu. Šī trases konfigurācija būs, iespējams, viena no ātrākajām, kāda šogad vērojama Baltijas driftā, paralēli Pro sacensībām notiks arī Igaunijas Proam klases ieskaite.

Kad Pro sportisti jau būs sadalījuši vietas Igaunijā, Latvijas sportisti tepat Latvijā, 333 sporta kompleksā trenēsies nākamās nedēļas sacensībām. Treniņš notiks svētdien, 9. jūnijā, plkst. 17:00-20:00, tam reģistrējušies jau 37 dalībnieki. Bet, ja nu ieplānoti citi pasākumi un netiec ne uz vienu no šīs nedēļas nogales driftiem, tad tiešraidē vari sekot līdzi Formula D (Amerikas drifta) 4. posmam, kurš šoreiz norisināsies Ņūdžersijā.

15. jūnijā Biķerniekos notiks Betsafe vasaras drifta festivāls, uz starta izies Latvijas un Igaunijas Street un Proam klases. Proam aizvadīs sacensības lielajā trasē jeb konfigurācijā no tiltiņa, bet Street klase konfigurācijā aiz starta mājas. Paralēli šīm sacensībām turpat Biķerniekos, spīdveja stadionā, notiks pirmais pilot posms disciplīnai Gymkhana.

Kamēr Latvijā drifts notiek Biķerniekos, paralēli sekosim līdzi arī Drift Masters GP notiekošajam 2. posmam Francijā. Atgādinām, ka 4. posms notiks jau Rīgā 3. augustā. Noteikti sekosim līdzi Kristapa Bluša braucieniem 15.-16. jūnijā 3. posmā RDS (Krievijas drifta seriāls), kurš šoreiz notiks Ņižņijnovgorodā N-Ring trasē.

Jūnija beigās drifta faniem lieliska iespēja doties uz Drift masters posmu tepat kaimiņos Polijā, kas būs jau trešais posms un posms pirms Rīgas. Tas notiks 28.-29. jūnijā Plockā. Posms ir īpašs ar to, ka šis ir vienīgais posms pasaulē, kur speciāli tiek uzlieta asfaltēta trase futbola stadionā. Tas nozīmē, ka, sēžot futbola tribīnēs, tu lieliski pārredzi visu trasi. Pēc sacensību beigām uzlietais asfalts tiek noņemts un turpinās futbola sacensības un treniņi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu