Valmierā stipri iereibusi sieviete ar auto sabojā svešu mašīnu un iebrauc sienā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ceturtdien Valmierā aizturēta kāda stipri iereibusi sieviete, kura stāvlaukumā ar savu auto izraisījusi sadursmi ar citu transportlīdzekli, bet pēc tam ietriekusies mūra sienā, informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Pirms plkst.14 Valmierā, Meža ielā, stāvlaukumā, kāda sieviete ar "Fiat" izraisījusi sadursmi ar stāvēšanai novietoto "Mazda". "Fiat" vadītāja no notikuma vietas aizbraukusi, neziņojot par notikušo likuma noteiktā kārtībā.

Pēc neilga laika "Fiat" vadītāja Lāčplēša ielā nobraukusi no ielas braucamās daļas un iebraukusi akmens mūra sienā.

Ierodoties notikuma vietā, policija konstatējusi, ka automašīnas vadītāja pie stūres sēdusies pamatīgā reibumā. Viņas izelpā konstatētas 2,01 promiles.

Cilvēki negadījumos nav cietuši, taču policija aicina autovadītājus būt atbildīgiem pret savu un apkārtējo cilvēku dzīvību un nesēsties pie stūres, ja lietoti alkoholiskie dzērieni, jo alkohola lietošana un braukšana nav savienojamas lietas.

Ceturtdien Vidzemes reģionā reģistrēti arī vairāki negadījumi ar cietušajiem. Gulbenē, Raiņa ielā, kāds vīrietis, vadot mopēdu, iebraucis mikroautobusā. Pēc sadursmes mopēdists nogādāts slimnīcā.

Savukārt Limbažu novada Katvaru pagastā avarējusi automašīna "Audi", un arī tās vadītājs nogādāts medicīnas iestādē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu