Entonijs Džošua: Aizvien esmu satriekts

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas smagsvaru bokseris Entonijs Džošua pēc zaudējuma meksikānim Endijam Ruisam junioram aizvien jūtas satriekts, bet revanša cīņā sola sarūpēt kārtīgu šovu. 

29 gadus vecais Ruiss sestdien Ņujorkā sarūpēja vienu no pasaules boksa lielākajām sensācijām - pirms cīņas uz papīra būdams absolūts pastarītis, viņš septītajā raundā ar tehnisko nokautu pieveica Džošua. Tādējādi viņš ieguva WBA, IBF, WBO un IBO čempiona jostas smagsvaros.

"Nekādas atrunas, viss izvērsās kā izvērsās," savā "Instagarm" kontā video tiešraidē sacīja Džošua. "Pēc zaudējuma aizvien jūtos satriekts. Taču apsolu, ka nākamajā reizē iepriecināšu visus ar lielisku šovu."

Džošua tiešraides vēstījumu nodeva no basketbola laukuma Ņujorkā. Viņš vēlāk atzina, ka basketbols neiet pie sirds - nav viņa spēle. 

Iepriekš izskanēja ziņas, ka abi bokseri revanša dueli varētu aizvadīt šā gada beigās Lielbritānijā. 

"Mana komanda pašlaik risina sarunas par revanšu. Man ir jābūt formā, jāizvairās no savainojumiem un jābūt atkārtotai cīņai," "Boxingnews24" citēts Ruiss. "Gribu, lai revanšs risinātos ASV vai Meksikā, bet viss būs atkarīgs no pārrunām. Ja Džošua puse vēlas organizēt cīņu Lielbritānijā, honorārā gribēšu saņemt 50 miljonus ASV dolāru."

Pašlaik 29 gadus vecais Džošua profesionālajā boksā uzvarējis 22 no 23 cīņām, 21 dueli noslēdzot ar nokautu. Savukārt viņa vienaudzis Ruiss guvis 33 uzvaras, 22 gadījumos gūstot tās ar nokautu, un piedzīvojis vienu zaudējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu