Vieglās automašīnas un autobusa sadursmē cietuši daudzi skolēni (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no video

Tīringenes federālajā zemē Vācijā uz šosejas A71 notikusi tūristu autobusa un vieglās automašīnas sadursme, kurā cietuši vairāk nekā 20 pasažieri. Seši no viņiem ar smagiem ievainojumiem nogādāti slimnīcā. Laikraksts „Die Welt” ziņo, ka tūristu autobusā braukuši 49 skolēni no Bādenes-Virtenbergas un avārijas brīdī viņi bijuši atceļā uz Štutgarti. Smagi cietusi arī vieglās automašīnas vadītāja – kāda 75 gadus veca sieviete un viņas līdzbraucējs – 80 gadus vecs vīrietis.

Policija ziņo, ka avāriju izraisījusi vieglās automašīnas vadītāja, kura, nedodot autobusam ceļu, mēģinājusi šķērsot šoseju pa mazākas nozīmes ceļu. Kaut arī autobusa vadītājs strauji bremzējis, viņš nav spējis īsajā ceļa posmā apturēt transportlīdzekli un ietriecies vieglajā automašīnā, kas no ceļa ieslīdējusi grāvī.

Foto: Ekrānšāviņš no video

Tūristu autobusā atradušies 49 skolēni vecumā no 16 līdz 18 gadiem un seši pieaugušie. Avārijas dēļ satiksme uz šoseja A71 bijusi slēgta četrarpus stundas. Abiem transportlīdzekļiem radītie materiālie zaudējumi tiek lēsti €60 000 apmērā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu