Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Darba nebūs diez cik daudz, tomēr ikdienas pienākumu paveikšana aizņems vairāk laika, nekā tas varētu būt citkārt. Vakarā kopā ar savu otro pusīti ieteicams ļauties romantiskam kino seansam.

VĒRSIS Atbilstošs mirklis, lai skaidrāk ieskicētu savus tālākos plānus. Meklējot atbildes uz sasāpējušiem jautājumiem, tu vari nonākt pie vērtīgām atziņām, kas turpmāk palīdzēs pieņemt pareizos lēmumus!

DVĪŅI Piemērots laiks lietišķiem ārzemju braucieniem, kā arī izklaides ceļojumiem. Dienas izskaņā, iespējams, kļūsi par kādas neikdienišķas parādības aculiecinieku. Ar otro pusīti sapratīsies burtiski no pusvārda.

VĒZIS Tev būs nepieciešama izteiktāka radošā brīvība, lai pilnvērtīgi īstenotu savas profesionālās ieceres. Nebūtu vēlams veikt nopietnas pārrunas ar priekšniecību. Uzmani savu maku no garnadžiem!

LAUVA Rīts var izrādīties samērā nemierīgs, tomēr ražīgāks par pēcpusdienu. Vakarā ejot mājās, iegriezies veikalā un nopērc šampanieti un sveces, tev un mīļotajam noteikti būs, ko svinēt.

JAUNAVA Zvaigznes iesaka kontaktēties ne tikai ar tiem cilvēkiem, no kuriem vari gūt kādu labumu, bet arī ar tiem, kas vienkārši ir tev blakus! Nerīko savai otrajai pusītei greizsirdības scēnas.

SVARI Nekļūsti sīkumains, centies koncentrēt savu uzmanību uz patiesi būtisko! Dienas pirmā puse vairāk piemērota organizatorisku jautājumu kārtošanai, savukārt pēcpusdienā vari pievērsties radošajām iecerēm.

SKORPIONS Nedusmojies uz līdzās esošajiem, it sevišķi tuviniekiem, ja tie arī atļaujas izteikt kādu asāku piezīmi. Ja jūti, ka neapmierinātība aug augumā, pievērsies mērenām fiziskām aktivitātēm, tās noteikti palīdzēs!

STRĒLNIEKS Tevi priecēs apziņa, ka spēj nodrošināt saviem mājiniekiem pārtikušu un komfortablu dzīvi. Izvirzi sev vēl vienu uzdevumu, parūpējies arī par emocionālu tuvību.

MEŽĀZIS Esi vienā solī ar laiku, nopietnāk koncentrējies uz jaunumiem savā profesionālajā jomā. Iespējams, tieši šodien tavās rokās nonāks vērtīga informāciju, kuru pareizi izmantojot pastāv iespējas nopelnīt!

ŪDENSVĪRS Būsi izteikts komandas spēlētājs, pratīsi uzņemties iniciatīvu un citiem kalpot par piemēru. Priekšniecība ievēros tavas aktivitātes un atzinīgi novērtēs ieguldījumu kopējā lietā.

ZIVIS Iespējams, tev beidzot izdosies piepildīt, kādu sen lolotu sapni. Pastāv izredzes uzlabot materiālo stāvokli, taču tev jābūt gana enerģiskam, vairāk jāizrāda iniciatīva un spēja uzņemties atbildību!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu