Gundega Skudriņa savu dzimšanas dienu svinējusi veselas trīs dienas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/gundega.skudrina

Pasākumu rīkotāja un TV personība Gundega Skudriņa nedēļas nogalē ar lielu vērienu nosvinēja savu dzimšanas dienu, ļaujoties dažādiem draugu sarūpētiem pārsteigumiem.

“Tieši tā, kā vēlējāt. Trīs skaistas diennaktis dzirkstīju, peldējos jūsu mīlestībā, pārsteiguma priekšnesumos, ļāvos lutināšanai, nakts peldēm kleitās un emocionāliem piedzīvojumiem pie jūras, uz jumtiem, pļavās, muižās un piekabēs. No saulrieta līdz saullēktam. Un atkal no saulrieta līdz saullēktam. Tas ir NEAIZMIRSTAMS laiks un milzu pateicība.

Šīs pozitīvās emocijas palīdzēs dzīvot jaunajā dzīves gadiņā, arī tad, kad smaidīt negribēsies vai būs apmācies vaigs.

Ļooooti, ļoooti pateicos ikvienam, kurš padarīja manus svētkus tik īpašus. Ģimenei, bērniem un labākajiem draugiem. Vismīļākajiem kolēģiem pasaulē. Visiem, kuri bija iesaistīti pārsteigumu misijās. Mūziķiem, pavāriņiem un pārējiem brīnumdariem. Novērtēju. [..] Vakarnakt sāku rakstīt paldies un sapratu, ka to pat vienā naktī nevar paveikt. Tik īpašus sveicienus esmu saņēmusi visdažādākajās variācijās. Katram rakstot paldies, piedomāju par jums, jo ļoti novērtēju, ka tik aizņemtā laikmetā atradāt laiku un brīsniņu mīļiem sveicieniem. Paldies, paldies, paldies. Lidoju!!!” sociālajos tīklos paziņoja Skudriņa.

“Milzu laime sastapties ar īstiem cilvēkiem. Milzu laime novērtēt valsti un zemi, kurā esi dzimis un kur ir jūra. Milzu laime sajusties dzīvai! Milzu laime, ka atliek tik padomāt un kāds to jau īsteno,” viņa piebilda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu