Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Mika Ozoliņa šovu aizliedz rādīt Latvijā pārāk daudzo "zālītes" ainu dēļ; režisors noskaities un rupji lamājas (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

ASV dzīvojošais latviešu režisors šobrīd strādā pie jauna TV projekta - šova "Grēcīgā Amerika", kas bija paredzēts Latvijas TV kanāliem. Taču tagad, kad jau ir uzfilmēta pirmā sērija, pasūtītāji viņa šovu izbrāķējuši, kas Ozoliņam licis pamatīgi saniknoties. 

Sociālajos tīklos publiskotā video Ozoliņš klāsta, ka viņam bijusi saruna ar TV un digitālās platformas nodrošinātājiem, kuri Latvijas auditorijai pasūtījuši šovu, tiem norādot, ka viņa šovā pārāk daudz tiek atspoguļota marihuāna

"Pirms es braucu uz Ameriku, es teicu: ja jūs vēlaties šovā patiesi atainot Amerikā notiekošo, nevis tralalā ar Intaru Rešetinu gar Holivudas burtiņiem, b**, j****i, bet gan iebraukt dziļāk tēmā, kura ir arī mūsu pamatdoma, jo šovs saucas "Grēcīgā Amerika", jārāda patiesi notiekošais," video skaidroja iekarsušais Ozoliņš. 

Režisors norādīja, ka marihuāna cilvēkiem sniedz atslābinošu, labu efektu un tai piemīt labas īpašības, tādēļ viņu šāds lēmums ir atstājis pilnīgā neizpratnē:

"Kāpēc Latvija atkal buksē? Kāpēc nevarējām būt pirmie mūsu reģionā, kas legalizē?! Nevis celt kaut kādus mistiskos 30 miljonu tiltus un citas celtnes?"

Viņš pats savu šovu raksturo kā izklaidējoši informatīvu, ar kura palīdzību varētu tikt "sperts solītis tuvāk marihuānas legalizācijai". Šovā viņš esot sīki aprakstījis marihuānas atšķirības, jo Latvijā daudzi tādas lietas nezinot.

Kā video skaidro Ozoliņš, pasūtītājiem pirms šova publicēšanas ir jākonsultējas ar juristu, lai pārliecinātos, vai nav pārkāpts neviens likums. "Kas ir fakin par daudz marihuānas? Jums šovos par daudz nedzer Latvijā? Alkoholu lieto pa labi, pa kreisi, nodzer sev iekšas," bilda režisors, atklājot, ka pirmajā epizodē iemūžinājis ainu, kā dzīvo meksikāņu "gangsteri". 

Video beigās Ozoliņš kameras priekšā sāka pīpēt marihuānu, aicinot juristus viņam izskaidrot, kādus "mistiskos likumus" viņš varētu būt pārkāpis. 

Uzmanību! Video skan necenzēta leksika! 

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu