Monako prezentēta formula ikdienas lietošanai

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: www.zacaria.net

Monako notikušajā automobiļu šovā Top Marques austrālietis Zeks Mihailovičs prezentējis superauto Zacaria SC, kas pēc būtības ir formula, kuru var izmantot ikdienas satiksmē un pa koplietošanas ceļiem.

Zacaria SC, kas nudien izskatās pēc formulas, būtībā ir tērauda rāmis ar tam piestiprinātiem alumīnija paneļiem. Visa konstrukcija sver 850 kilogramus, un tos pārvietot uzticēts no Ferrari aizlienētam 6,3 litru V12 motoram ar vairāk nekā 700 zirgspēkiem. 

Motora vilkmi dzenošajiem riteņiem pārvada sešu pakāpju sekvenciālā pārnesumkārba ar pārslēgiem pie stūres. Pēc izvēles paredzēta iespēja bolīdu apgādāt arī ar tradicionālo ātrumpārslēgu.

Teorētiski ar šo auto 100 km/h var sasniegt 2,5 sekundēs un auto maksimālais ātrums ir vairāk nekā 350 km/h.

Zacaria SC standartā ir regulējama balstiekārta un hidrauliska klīrensa pacelšanas sistēma, kas var noderēt tā dēvēto guļošo policistu pārvarēšanai, izplūdes sistēma ar atsevišķiem kanāliem braukšanai trasē un pa ielu, pilns ārējais LED apgaismojums un AP Racing bremžu sistēma. 

Pagaidām Zacaria SC uzbūvēts tikai vienā eksemplārā, taču interesenti var kompānijā pasūtīt sev šādu auto. Tā orientējošā cena ir ap miljonu eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu