Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Būsi mazliet kašķīgs un neapmierināts ar šīsdienas notikumu gaitu. Dienas otrajā pusē oma manāmi uzlabosies, jo kāds Auns saņems piedāvājumu piedalīties interesanta projekta īstenošanā.

VĒRSIS Sarunās ar priekšniecību pratīsi uzturēt vajadzīgo nopietnību un lietišķumu. Šodien veikli tiksi galā ar lielu informācijas daudzumu, pratīsi no tā atsijāt sev nepieciešamās nianses. Vakaru velti mīļotajam cilvēkam.

DVĪŅI Tavs analītiskais domāšanas veids kļūs par stabilu stūrakmeni veiksmīgas karjeras veidošanā! Saskarsmē ar apkārtējiem būsi atvērts un draudzīgs, kas savukārt ļaus ievērojami paplašināt tavu kontaktu loku.

VĒZIS Aizraus neikdienišķas lietas, parādības. Finansiāli labi situētie zīmes pārstāvji var izrādīt vēlmi iegādāsies vērtīgus mākslas priekšmetus. Dienas otrajā pusē ieteicams būt piesardzīgākam pie auto stūres.

LAUVA Tu nevēlēsies dīki peldēt pa straumi, bet gan aktīvi rīkoties, virzīt apstākļus sev labvēlīgā gultnē. Šī var būt zīmīga diena tiem, kuri saistīti ar tiesvedību, grāmatvedību un pedagoģiju.

JAUNAVA Būsi nedaudz pārsteidzīgs, neuzmanīgs savā ikdienas pienākumu izpildē. Esi apdomīgāks, rīkojoties ar dažādām elektroiekārtām. Attiecībās ar atvasītēm neesi tik ass, uzstājīgs.

SVARI Labvēlīgs mirklis, lai papildinātu savas profesionālās iemaņas, kā arī savestu kārtībā uzņēmuma organizatoriskos un saimnieciskos jautājumus. Dienas izskaņā vari palutināt sevi ar glāzi laba vīna.

SKORPIONS Iespējams, kļūsi nedaudz melanholisks, bieži aizdomāsies par dzīves filozofiskajām vērtībām. Mīļotais cilvēks pret tevi būs ļoti iejūtīgs un saprotošs, taču kolēģi var nedaudz pavilkt uz zoba.

STRĒLNIEKS Drauga labā būsi gatavs darīt visu! Šodien ir labs brīdis, lai iepriecinātu kādu saskumušu vai grūtībās nonākušu tuvu cilvēku. Nav ieteicams kārtot finanšu jautājumus! Vakarā ātrāk dodies pie miera.

MEŽĀZIS Iespējams, privātajā dzīvē būs notikušas kādas pozitīvas pārmaiņas, kuras iedvesmos jauniem sasniegumiem. Labais noskaņojums nāks par labu arī attiecībām ar kolēģiem.

ŪDENSVĪRS Iespējami sarežģījumi attiecībās ar kolēģiem. Nemēģini mākslīgi uzlabot situāciju, labāk ļauj, lai laiks nogludina visas nesaskaņas. Tev vēl būs iespēja izpirkt savas kļūdas.

ZIVIS Steiga šodien nav domāta tev. Labāk vairākas reizes apdomāt savus lēmumus, nekā vēlāk cīnieties ar sekām! Vakarā neēd sātīgas vakariņas, mēģini iztikt ar viegliem dārzeņu salātiņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu