Riteņbraucējs Liepiņš izcīna ceturto vietu sacensībās Beļģijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Emīls Liepiņš
Emīls Liepiņš Foto: Kaspars Suškevičs

Latvijas šosejas riteņbraucējs Emīls Liepiņš no profesionālās kontinentālās komandas "Wallonie-Bruxelles" pirmdien Beļģijā izcīnīja augsto ceturto vietu vienas dienas sacensībās "Ronde van Limburg" (UCI kat.1.1).

Sacensībās riteņbraucējiem bija jāveic nedaudz vairāk par 201 kilometru, kuros jāpievar vairāki pauguri. Uzvaru finiša spurtā svinēja rumānis Eduards Mihaels Grosu no "Delko Marseille Provence" vienības.

Sprintā cīņā par uzvaru iesaistījās arī Liepiņš, kurš gan palika uz reiz aiz goda pjedestāla, izcīnot ceturto vietu un gūstot 60 UCI punktus, kas viņam ir otrs labākais rezultāts sezonā. Šogad Liepiņš četras reizes finišējis labāko piecniekā.

Vadošā grupa finišēja pēc četrām stundām 34 minūtēm un 29 sekundēm.

Šajās sacensībās piedalījās arī Mārtiņš Pluto no kontinentālās vienības "Monkey Town", taču otrs latvietis finišu nesasniedza.

Pērn Liepiņš izcīnīja kopumā piecas uzvaras, no kurām prestižākā bija triumfs Beļģijas viendienas velobraucienā "Market Heistse Pijl" (UCI kat.1.1). Šosezon latvieša kontā ir viena uzvara, kas gūta "Settimana Internazionale Coppi e Bartali" velobrauciena (UCI kat.2.1) pirmajā posmā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu