Stojanovičs pirms mača ar Slovēniju sākumsastāvā veic divas izmaiņas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Slaviša Stojanovičs
Slaviša Stojanovičs Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Slaviša Stojanovičs pirms pirmdien gaidāmās 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēles ar Slovēniju veicis divas izmaiņas, ja salīdzina ar piektdien notikušo dueli pret Izraēlu.

Abu komandu duelis Daugavas stadionā sāksies plkst.21.45, bet to tiešraidē pārraidīs kanāli TV6 un "TVPlay Sports".

Vārtos spēli sāks Pāvels Šteinbors, bet no laukuma spēlētājiem starta vienpadsmitniekā ir Kaspars Dubra, kurš šajā mačā būs komandas kapteinis, Mārcis Ošs, Vitālijs Maksimenko, Aleksandrs Solovjovs, Oļegs Laizāns, Vladimirs Kamešs, Deniss Rakels, Kristers Tobers, Roberts Savaļnieks un Vladislavs Gutkovskis.

Salīdzinot ar iepriekšējo maču, pamatsastāvā nav Artūra Karašauska un Jāņa Ikaunieka, bet ir Solovjovs un Kamešs.

Stojanoviča vadītā Latvijas izlase zaudējusi visās trīs līdz šim aizvadītajās kvalifikācijas cikla spēlēs. Piektdien Latvija ar 0:3 piekāpās Izraēlai, bet martā ar rezultātu 1:3 zaudēja Ziemeļmaķedonijai un pēc tam ar 0:2 atzina Polijas izlases pārākumu.

Tikmēr Slovēnija piektdien viesos ar 0:1 piekāpās Austrijai, bet martā cīnījās 1:1 gan ar Izraēlu, gan Ziemeļmaķedoniju.

G apakšgrupā pēc trim spēlēm ar deviņiem punktiem vadībā ir Polija, tālāk ar septiņiem punktiem ir Izraēla, četrus punktus guvusi Ziemeļmaķedonija, trīs punkti ir Austrijai, divi - Slovēnijai, bet Latvija ir bešā.

Eiropas čempionāta finālturnīram kvalificēsies divas labākās izlases.

Latvijas izlase pie uzvaras nav tikusi jau 11 spēles pēc kārtas jeb kopš pagājušā gada 2.jūnija. Savukārt oficiālos turnīros vienība iepriekšējo panākumu guva 2017.gada 10.oktobrī Pasaules kausa kvalifikācijā pret Andoru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu