Futbola izlases kapteinis Dubra: Gribu atvainoties līdzjutējiem (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Dubra
Kaspars Dubra Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Dubra pēc kaunpilnās sakāves 2020.gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas spēlē pret Slovēniju ar mediju starpniecību vēlējās atvainoties visiem komandas līdzjutējiem par vienības slikto sniegumu laukumā.

Latvijas izlases futbolisti pirmdien savā laukumā ar 0:5 (0:4) kapitulēja Slovēnijas priekšā, ciešot ceturto zaudējumu četrās aizvadītajās EČ kvalifikācijas cikla spēlēs. 

"Man nav komentāru. Ļoti ceru, ka šis ir Latvijas izlases zemākais punkts. Gribu atvainoties visiem šīs spēles skatītājiem," savu rezumē par maču sāka Dubra. "Mums pietrūka disciplīnas laukumā. Katram jāsapurina sava galva. Tas ir individuāli. Gribas ātri patīt laiku uz priekšu, lai reabilitētos nākamajās spēlēs."

Latvijas izlases kapteinis uzskata, ka šādos grūtos brīžos visiem jāturas kopā, lai kopīgi uzlabotu situāciju vietējā futbola druvā. 

"Nav jau pasaules gals, bet situācija ir ļoti slikta. Ļoti ceru, ka visi esam profesionāļi, kas izdarīs pareizos secinājumus pēc šī visa. Stojanovičs grib, lai sevi laužam, spēlējam uzbrūkošu futbolu. Mums tāda mentalitāte - neesam agresīvi divcīņās. Treneris vēlas to mainīt," sacīja Dubra.

Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā nākamās divas spēles Latvijas izlase aizvadīs 6. septembrī izbraukumā pret Austriju un 9. septembrī mājās pret Ziemeļmaķedoniju.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu