Apzagta Jāņa Timmas un viņa komandas ģērbtuve; pazuduši dārgi pulksteņi un telefoni

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA, instagram/janis.timma

Pirmdien, 10. maijā, Maskavā, risinājās VTB Vienotās līgas čempionāta fināla spēle, kurā tikās Jāņa Timmas pārstāvētā Maskavas apgabala "Himki" pret Maskavas CSKA. Diemžēl spēli aizēnoja kāds nepatīkams notikums. 

Kā pēc spēles savos sociālajos tīklos atklāja Timma, kāds garnadzis apzadzis viņa un komandas biedru ģērbtuve. 

“Fināla spēles laikā šis cilvēks aplaupīja mūsu ģērbtuvi. Naudu, pulksteņus un mums ļoti vērtīgas lietas. Tas, kurš redzēja šo cilvēku vai zina viņa vārdu, uzvārdu vai dzīvesvietu, – rakstiet privāti. Par vērtīgu informāciju garantēta atlīdzība,” vēsta Timma.

Savos īsajos video stāstiņos, kas pazūd pēc 24 stundām, Timma publiskoja arī videonovērošanas ierakstu, kurā redzams, kā ģērbtuvē ieiet garnadzis un nekavējoties sāk rakņāties pa somām un jakām.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? ????? (@janis.timma) on

Interneta komentētāji metās norādīt uz to, ka zaglim kaklā uzkārta preses karte, tādēļ viņu nevajadzētu pārāk ilgi meklēt, lai gan daudzi minēja, ka tā droši vien ir viltota.

Savukārt cits Timmas komandas biedrs norādīja, ka vīrietis ir apzadzis pilnīgi visus komandas biedrus, kuru mantas atradušās ģērbtuvē.

Kā ziņots, Timmam finālsērijas mači gan gāja secen, jo nesen viņš iedzīvojās kājas īkšķa traumā. Tāpat "Himki" komanda pēc pirmās finālsērijas spēles zaudēja līderi Alekseju Švedu, kurš tandēmā ar Timmu bija pamatīgs drauds pretiniekiem.

Maskavas CSKA basketbolisti pirmdien nodrošināja savu astoto VTB Vienotās līgas čempiontitulu pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu