Jaunā Madonas grupa "Sub Scriptum" laiž klajā jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Sub Scriptum"
"Sub Scriptum" Foto: publicitātes

Jaunā alternatīvās mūzikas rokgrupa "Sub Scriptum" laidusi klajā jaunu singlu un mūzikas video "Cirks un mana sirds".

Dziesmu vienu nedēļu bez maksas iespējams lejupielādēt šeit.

Šī ir jau piektā dziesma no rudenī gaidāmā albuma - iepriekš publika jau novērtējusi dziesmas “21. gs mode”, “Pajāt”, “Uz pauzes”  un “Viegli ievainots”. 

“Čaļi no Madonas, kas izkāpuši no orķestra bedres, izdomāja spēlēt roku,” tā par sevi saka jaunie mūziķi. "Mēs uzstājamies visur, esam pat spēlējuši Zirgu stallī."

Grupa sniegusi vairākus koncertus arī bērnunamos.

"2018. gadā ciemojāmies septiņos bērnunamos, kur bērniem sniedzām arī nelielu mūzikas stundu, mācījām spēlēt gan instrumentus, gan arī savas dziesmas, tādējādi nodrošinoties, ja nu uz kādu koncertu solistam ciet kakls vai ģitārists aizmirst melodiju,” tā grupa.

Grupa šovasar uzstāsies vairākos lielākajos mūzikas festivālos un pilsētas svētkos - tuvākie koncerti ir 2. augustā festivālā “Summer Sound” Liepājā, 27. jūlijā festivālā “Zaļais stars” Pāvilostā, 3. jūlijā Jēkabpils pilsētas dārza svētkos, 27. jūnijā Kalnciema kvartālā. 

Video singlu filmēja Valts Baumanis. Aktieris Inmārs Sikle. Singlu producējis Arnis Račinskis, miksējis Arnis Račinskis, masterējis Andis Ansons. Dziesma ierakstīta ierakstu studijā "Gemstudio".

Noskaties video.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu