Kristians Kareļins atklāj, kas ir labākais lēmums, kādu viņš jebkad pieņēmis

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Toms Norde

Aktieris un mūziķis Kristians Kareļins sarunā ar žurnālu “Privātā Dzīve” atklāja, ka, viņaprāt, viens no labākajiem pieņemtajiem lēmumiem dzīvē ir bijis tomēr nemainīt savu vārdu.

“Kad biju sīks, man nepatika mans vārds, jo man nebija vārdadienas. Ļoti gribēju to nomainīt. [..] Variantus vēl nebiju izdomājis. Vispār vārds Kristians maniem vecākiem bijis kompromiss, jo tēvs gribēja mani saukt vai nu par Svjatoslavu, vai Miroslavu. Svjatoslavs Kareļins – tas būtu kronis visam!

Čistijs krievs, kurš principā ir latvietis un nerunā krieviski.

Bet kāpēc Kristians? Tēvs bija izdomājis, ka vārda daļa krist- nākot no krieviem, bet Jans esot latviešu vārds. Kopā sanāca Kristians,” atklāja aktieris, kurš TV ekrānos redzams seriālā “Viņas melo labāk”.

Pirmdien, 27. maijā, pie skatītājiem nonāca iemīļotā seriāla “Viņas melo labāk” septītā sezona. Ko varam sagaidīt no jaunās sezonas?

Šajā sezonā meli, kaislības un intrigas vīsies ap kādu vērtīgu mākslas darbu, par kuru cīnīsies visi! Arī Olgas (Sarmīte Rubule) brālēns, mākslinieks Indulis (Jānis Āmanis) šai lietai pievērsīsies ar pilnu nopietnību, radot gleznas kopiju un tādējādi sajaucot prātus ikvienam, kurš tīkos tikt pie gleznas oriģināla. Arī draugi Māris (Andris Bulis) un Arvis (Lauris Dzelzītis) iesaistīsies kriminālās un puslegālās darbībās, cerot iegūt mākslas darbu, turklāt abiem sabiedrotajiem gaidāmas jaunas vēsmas romantiskajā dzīvē – Māra interesi piesaistīs kāda dāma, kurai arī viņš nebūs vienaldzīgs, taču Arvja un Marijas (Anete Krasovska) laulība draud izjukt pavisam.

Margarita (Karīna Tatarinova) nav atmetusi cerību būt laimīga, un arī Roberta (Māris Bezmers) sirds, satiekot Margaritu, sāk pukstēt straujāk, jo veca mīla nerūs! Margarita un Roberts mēģinās atjaunot savas attiecības, bet vai tas izdosies? Apņēmības pilna Margarita būs ne vien mīlas dzīvē, bet arī profesionālajās gaitās! Kopā ar Martu (Evija Skulte) draudzenes sāks jaunu biznesu - tomēr Margaritai atkal dzīve sagriezīsies kājām gaisā un Martai nāksies kārtīgi pārdomāt, ar ko turpināt iesākto!

Vienkāršā lauku meitene Ligita (Dita Lūriņa) beidzot būs iedzīvojusies pilsētā un izbaudīs tās piedāvātās iespējas no visas sirds – viņa pat atradīs ceļu, kā kļūt par īstu zvaigzni. Caur pārpratumiem un naudas afērām dzims jauna draudzība starp Mariju un jaunpienācēju seriālā Keitu (Laura Atelsone). Olga, greizsirdības vadīta, atradīs veidu, kā būt tuvāk savam vīram ik dienas, sākot darbu viņa autoservisā. Vai tas beidzot pieliks punktu Kostjas (Kristians Kareļins) kaitīgajiem ieradumiem?

Satiksim arī citus jau iemīļotos tēlus no seriāla iepriekšējām sezonām, iepazīsim arī jaunus un aizrautīgi sekosim līdzi kaislīgajām varoņu dzīvēm. Būs meli, būs nepatikšanas, būs šķiršanās un jauni sākumi, būs laimes mirkļi un dziļas bēdas…

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu