Premjers par pārbaudēm Ģirģenas mātes uzņēmumā: Pilnībā uzticos tiesībsargājošajām iestādēm (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš Foto: Evija Trifanova/LETA

Politiķiem nebūtu jāiejaucas tiesībsargājošo iestāžu darbā, komentējot iekšlietu ministra Sanda Ģirģena (KPV LV) izteikumus par tiesībsargu iespējamām provokācijām pret viņa ģimeni, telekanālā LNT sacīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Kariņš uzsvēra, ka pilnībā uzticas Latvijas tiesībsargājošajām iestādēm, sekojoši "politiķiem tur nav jāiejaucas", bet Ģirģena izteikumi esot viņa paša atbildība.

Premjers vērtēja, ka policija, viņaprāt, strādā labi, turklāt tajā tiekot plānoti uzlabojumi, ar kuriem vakar iepazīstināta valdība.

Ģirģens ir paziņojis, ka Valsts policija pagājušajā nedēļā veikusi pārbaudi viņa mātei piederošā ēdināšanas uzņēmumā Jēkabpilī, turklāt interesi par to esot izrādījuši arī citi dienesti, ko politiķis uzskata par provokāciju.

Ģirģens sūrojās, ka pāris mēnešu laikā viņa mātes kafejnīcā esot viesojies Valsts ieņēmumu dienests, Valsts darba inspekcija, Pārtikas veterinārais dienests, Kriminālpolicija un Valsts policijas Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvalde, un esot pat iesūtīti cilvēki, "kuriem liekas, ka kotlete ir saindēta".

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu