Izpildi testu un laimē biļetes uz Eda Šīrana koncertu! (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Jau 12. jūlijā, ne tikai Latvijas, bet arī kaimiņvalstu mūzikas mīļotāju ceļi vedīs uz Rīgu, Lucavsalu, kur notiks vienīgais  popmūzikas izpildītāja Eda Šīrana (Ed Sheeran) koncerts Baltijas valstīs, informē rīkotāji "L Tips Agency". 

Britu dziesminieks Eds Šīrans ir ne tikai viens no veiksmīgākajiem mūsdienu dziesmu autoriem, bet arī ārkārtīgi pieprasīts izpildītājs. Bez pārspīlējuma var apgalvot, ka patlaban Šīrans ir viens no top māksliniekiem pasaules mūzikas industrijā.

Viņa 2017. gada martā iznākušais trešais studijas albums “÷ (Divide)” pārliecinoši kļuvis par aizvadītā gada vispārdotāko ierakstu pasaulē. Līdz šodienai pārdots vairāk nekā 15,5 miljoni albuma kopiju (multiplatīna statuss 36 valstīs), un tas joprojām dominē ļoti daudzu valstu mūzikas topos. Arī albuma ievērojamākie hiti – "Shape of You" (multiplatīns 32 valstīs un visu laiku visvairāk Spotify atskaņotā kompozīcija), "Castle on the Hill", "Galway Girl", "Perfect" un "Happier" – turpina savu uzvaras gājienu pie klausītājiem. Lasi TVNET interviju ar mākslinieku

Cik labi tu pazīsti pašu mākslinieku? Izpildi testu un noskaidro! Neaizmirsti piesekot TVNET Instagram kontam, jo tieši no sekotājiem izlozēsim vienu laimīgo kurš iegūs DIVAS biļetes uz koncertu Lucavsalā, 12. jūlijā. Biļetes var iegādāties www.bilesuserviss.lv

 


Lai piedalītos konkursā, lūdzu, atzīmē rezultātu, kuru ieguvi testā, un ievadi savu @segvārdu, ko lieto sociālajā portālā Instagram, lai varam ar tevi sazināties uzvaras gadījumā! Ar uzvarētāju sazināsimies 08. jūlijā!

 
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu