Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Depositphotos

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Nāksies krietni piepūlēties, lai realizētu savus plānus. Iespējams, sajutīsi nepieciešamību apgūt papildu profesionālās zināšanas. Vakarā patīkamu atslodzi dos ar tuviniekiem kopīgi pavadītais laiks.

VĒRSIS Sekmēsies sadarbība ar ārzemju partneriem. Nav izslēgta papildu peļņa, negaidīti ienākumi. Uzlabosies attiecības ģimenē, sevišķi ar jaunāko paaudzi. Vari droši izrunāt sasāpējušus jautājumus.

DVĪŅI Būsi pats omulības un sabiedriskuma iemiesojums. Spēsi piesaistīt vajadzīgo cilvēku uzmanību. Dažus Dvīņus var pievilt datortehnika. Esi uzmanīgs ar alkohola un medikamentu lietošanu.

VĒZIS Gan mājās, gan darbā centīsies salikt visu pa plauktiņiem. Saskarsmē ar kolēģiem vari kļūt visai kritiski noskaņots. Centies atturēties no apkārtējo pamācīšanas, padomu dod tad, kad tev to lūdz!

LAUVA Pieaugs tavs entuziasms un pašpārliecinātība. Pastāv labas iespējas uzspodrināt profesionālo reputāciju, gūt augstākstāvošo atzinību, novērtējumu. Saskarsmē ar otro pusīti būsi patiesi kaislīgs.

JAUNAVA Pratīsi piemēroties jauniem apstākļiem, pieņemt acumirklīgus lēmumus. Pie tevis droši varēs vērsties pēc padoma. Mājas dzīvē būsi nedaudz noslēgts, tuviniekiem grūtāk izprotams.

SVARI Vari sākt jaunus darbus, nebaidoties no riska elementiem. Šodien noslēgtās vienošanās būs veiksmīgas, nesīs peļņu. Enerģētiski spēcīga diena, esi aktīvs arī tu, tad noteikti ieceres piepildīsies!

SKORPIONS Par garlaicīgu šo dienu noteikti nevarēs nosaukt. Būs jāraujas melnās miesās, lai paveiktu iecerēto. Iespējami neparedzēti šķēršļi, ārēji apstākļi, kas kavēs darbu. Nav ieteicams lietot alkoholu.

STRĒLNIEKS Profesionālās lietas šodien liksies garlaicīgas, pavisam neinteresantas. Nav izslēgts, nolemsi ātrāk doties prom no darba, lai pabūtu kopā ar otro pusīti. Saskarsmē ar atvasītēm var parādīties strīdi.

MEŽĀZIS Tieksies pēc taisnīguma un atklātības. Būsi diezgan neiecietīgs pret tiem, kuri izturas samāksloti, uzspēlēti. Neiesaisties asās vārdu pārmaiņās, jo tas var kaitēt tavai reputācijai.

ŪDENSVĪRS Esi pacietīgāks, apzinies, ka ir nepieciešams ilgāks laiks, lai īstenotos kārotās lietas. Neļauj sīkām nebūšanām ietekmēt tavu garastāvokli, centies uz visu raudzīties pozitīvi.

ZIVIS Var parādīties tendence vainot citus savās neveiksmēs. Centies būt objektīvāks un vairāk uzmanības veltīt patieso problēmu cēloņu apzināšanai, kā arī rūpīgāk ieklausies pieredzējušu cilvēku viedoklī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu