Jaunā pašmāju grupa "The Bad Tones" izdod jaunu dziesmu no gaidāmās plates

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
“The Bad Tones”
“The Bad Tones” Foto: publicitātes

"Latvijas atbilde Fleet Foxes" - tā varētu raksturot latviešu psihedēliskā roka grupas “The Bad Tones” jauno singlu "Soon I'll Be Gone", kas ir otrais vēstnesis no jūlijā gaidāmā albuma "Is It Good Enough?".

"Soon I'll Be Gone" ir grupas otrais singls no albuma “Is It Good Enough?”, kas tiks izlaists jūlija sākumā. Dziesma klausītāju ievij sapnī par Holandes tulpju laukiem un Latvijas mežiem, tur, kur daba simbiozē ar cilvēka radīto. Dziesmas vārdi koncentrējas ap pamestības sajūtu modernās tehnoloģijas murgā, kurā dažreiz sevi atrodam.

„Crowd Staring Nowhere, Found Can Be None,” (“Pūlis veras nekurienē, neviens nav atrasts…”) dzied duetā grupas mūziķi Rūdolfs un Alberts, un ar šiem pirmajiem vārdiem ievada dziesmas galveno tēmu - aizmirstību.

Noklausies jauno dziesmu.

“The Bad Tones” ir dabas un blūza iedvesmots psihedēliskā roka kvartets no Rīgas, ko raksturo sapņainas ģitāras un viļņainas balsis. Pie taustiņiem, ģitāras un balsī - Edvards Broders, pie bungām un atbalsta vokāls - Kalvis Sležis, ģitāra, taustiņi un vokāls - Rūdolfs Ozols, basa frekvencēs un viļņainākais vokāls - Alberts Levics.

“The Bad Tones”
“The Bad Tones” Foto: publicitātes

Visi grupas dalībnieki ir iesaistījušies Rīgas mūzikas skatuvē jau no saviem agrīnajiem pusaudžu gadiem un spēlējuši dažādās grupās pirms “The Bad Tones” dibināšanas. Šajā ansamblī viņi noslīpējuši savu skanējumu, apvienojot prasmes, kas iegūtas spēlējot klasisko roku un blūzu, ar modernai alternatīvajai mūzikai raksturīgu dziesmu struktūru.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu