Eberle uz pieciem gadiem pagarina līgumu ar "Islanders"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ņujorkas "Islanders" uzbrucējs Džordans Eberle gūst vārtus, pārspējot Dalasas "Stars" vārtsargu Antonu Hudobinu.
Ņujorkas "Islanders" uzbrucējs Džordans Eberle gūst vārtus, pārspējot Dalasas "Stars" vārtsargu Antonu Hudobinu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Ņujorkas "Islanders" parakstījusi piecu gadu līgumu ar tās uzbrucēju Džordanu Eberli.

Par līguma noslēgšanu Ņujorkas vienība paziņoja piektdien, bet līguma summa netiek atklāta. Kā ziņo "Sportsnet.ca", Eberle sezonā saņems 5,5 miljonus ASV dolāru (4,9 miljonus eiro).

Kanādiešu uzbrucējs "Islanders" pievienojās 2017.gada vasarā, kad tika aizmainīts no Edmontonas "Oilers". Eberles bijusī komanda apmaiņā pret uzbrucēju ieguva Raienu Stromu.

Aizvadītās sezonas izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Eberle pret Teodora Bļugera pārstāvēto Pitsburgas "Penguins" guva četrus vārtus, bet kopumā astoņās Stenlija kausa spēlēs uzbrucējs iekrāja deviņus punktus.

Divās sezonās "Islanders" rindās Eberle aizvadījis 159 spēles, tajā izceļoties ar 44 vārtiem un 52 rezultatīvām piespēlēm. Kopumā NHL karjerā kanādietis aizvadījis 666 spēles, kurās guvis 478 punktus (209+269).

Eberle NHL draftā tika izraudzīts 2008.gadā pirmajā kārtā ar 22.numuru un pēc divām sezonām tika izvēlēts dalībai Visu zvaigžņu spēlē. Tāpat uzbrucēju zvaigžņotajā sastāvā iekļāva arī nākamajā jeb 2011./2012.gada sezonā.

Savas izlases kreklu kanādietis ir vilcis sešos pasaules čempionātos, veiksmīgākais no tiem bija 2015.gadā, kad Kanāda izcīnīja zelta medaļas. Tāpat viņš pārstāvēja arī jauniešu izlases, kur 2009.gadā ar U-20 valstsvienību viņš kļuva par čempionu. Nākamajā sezonā šajā pat vecumā Kanāda atkal spēkojās finālā, bet piedzīvoja zaudējumu, taču tas neliedza Eberle saņemt turnīra vērtīgākā spēlētāja balvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu