Rīgas modes dāmas mirdz šovrūma vasaras kolekciju prezentācijā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Пресс-фото

Noname Place savas dzimšanas dienas svinības, atzīmēja šo priecīgo notikumu ar vasaras kolekciju prezentāciju zīmoliem Noname Atelier, Art Jam, PM looks, Eletto, Tooche, Angelique jewelery, Lazy Francis, Blush, L.A.B. un Knitted people. Prezentāciju apmeklēja vairākas sabiedrībā pazīstamas un populāras personības. Ieskaties jaunajā kolekcijā un pasākumu viesu stilā!

Noname Atelier kolekcijas dizaineri modes skatē piedāvāja sievišķīgu kolekciju, kas radīta no dabīgiem materiāliem, kuri ir ļoti aktuāli karstajā vasaras sezonā! Savukārt populārais Latvijas zīmols Art Jam publikai piedāvāja daudzveidīgu kolekciju, kurā katra modes dāma atradīs sev piemēroto – dažas izvēlēsies bikškostīmu, bet citas vieglu un plīvojošu kleitu.

Foto: publicitātes

Tika demonstrēti arī zīmola PM looks tērpi, kur jaunā kolekcija asociējas ar krēmīgām, gaisīgām un saldām noskaņām – šeit atradīsiet pasteļtoņus, kontrastējošu zaļo krāsu, balinātu džinsu, zīdu, plisējumus un apdarinātu tvīdu; zīmols Eletto demonstrēja trikotāžas izstrādājumu kolekciju, kas radīta no maigas merino vilnas, kā arī jauktiem sastāviem ar zīdu, kokvilnu, linu, mohēru, viskozi, kašmiru un citiem materiāliem, kas rūpīgi izvēlēti un iegādāti Itālijas rūpnīcās.

Foto: publicitātes

Turklāt tika demonstrēti arī augstākās kvalitātes adījumi no Ukrainas zīmola Knitted people, unikālas somiņas un apavi no dabīgā filca, ananāsu lapu šķiedrām un tvīda no Tooche, kā arī skaistas sudraba rotas ar cirkoniju, ko piedāvāja juvelierizstrādājumu zīmols Angelique jewelery. «Pasākuma viesiem bija lieliska iespēja iedvesmoties un izveidot sev total look – sākot no tērpa līdz pat apaviem, somiņām un rotām,» piebilst А. Grevcova.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

Papildus zīmolu prezentācijām pasākuma laikā viesi varēja arī iepazīties ar populārā bērnu apģērbu zīmola Lazy Francis tērpiem, Ukrainas zīmola L.A.B. sortimentu, kas veikalu plauktos parādījies nesen, bet jau iekarojis Latvijas modes dāmu simpātijas, kā arī gaisīgajām kleitām no Galian Studio.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu