Premjers: Puntulis atstājis ļoti pozitīvu pirmo iespaidu (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Nauris Puntulis
Nauris Puntulis Foto: Zane Bitere/LETA

Apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) virzītais nākamais ministra amata kandidāts, pašreizējais Rīgas domes deputāts Nauris Puntulis atstājis ļoti labu pirmo iespaidu, pēc tikšanās ar Puntuli žurnālistiem norādīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Puntulis šodien bija ieradies uz sadarbības padomes sēdi, lai iepazīstinātu ar sevi valdību veidojošās partijas. Paredzēts, ka tuvākajā laikā Puntulis vēl tiksies ar koalīcijas partijām, kā arī ar Kariņu, lai izklāstītu savu redzējumu par prioritārajiem darbiem kultūras nozarē.

"Pirmais iespaids ir ļoti pozitīvs," vērtēja Kariņš. Viņš sagaida, ka Puntulim būs ļoti veiksmīgas sarunas ar koalīcijas partijām, kam sekos arī Saeimas balsojums par viņa apstiprināšanu amatā. "Un man visu laiku Ministru kabinetā būtu pilns sastāvs, kas mani priecē," piebilda premjers.

Kā pēc sēdes žurnālistiem sacīja tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP), Puntuli jau daudzi pazīst - gan kā kolēģi Rīgas domē, gan politiķi, kas darbojies VL-TB/LNNK. "Domāju, ka šis jautājums tika izskatīts pozitīvi un atbalstoši," teica politiķis.

Kā ziņots, lai arī aizejošā kultūras ministre Dace Melbārde (VL-TB/LNNK) pilnvaras grasās nolikt jau šonedēļ, Puntulis balsojumu par viņa apstiprināšanu amatā sagaida tikai jūlija otrajā nedēļā.

Jautājums par kultūras ministra nomaiņu kļuva aktuāls pēc tam, kad Melbārde tika ievēlēta Eiropas Parlamentā, kur darba pienākumus viņa sāks jūlija sākumā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu