Limbažos otro reizi notiks festivāls "Limbizkvīts"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Inokentijs Mārpls
Inokentijs Mārpls Foto: TVNET

"Limbizkvīts 2" ir alternatīvs mūzikas festivāls, kas 17. augustā jau otro gadu norisināsies Limbažu pilsdrupās. Festivāls pulcē dažādu mūzikas žanru pārstāvjus un apvienības, tomēr galvenais uzsvars tiek likts tieši uz alternatīvo un rokmūziku.

Šogad uz divām skatuvēm kāps tādi mākslinieki kā "Pienvedēja piedzīvojumi", PND, "Jūdas graši", "Inokentijs Mārpls", "Sudden Lights", "Gapoljēri", "Bloody Heals", Imants Daksis, Edgars Šubrovskis, "The Dimond Blow" (Austrālija), "Skinny Cheese" u.c.

Apmeklētājus priecēs arī citas mākslas formas - improvizācijas teātris un leļļu teātra performances. Festivāla teritorijā vīriem būs iespēja apkopt savu galvas apmatojumu Royal Dandy portatīvajā frizētavā. Programmā dienas sadaļā paredzētas arī izklaides bērniem. Visas dienas un nakts garumā būs iespēja mieloties ar gardiem ēdieniem un veldzēties atspirdzinošiem dzērieniem.

Biļetes uz festivālu iepriekšpārdošanā par draudzīgāku cenu iespējams iegādāties visās Biļešu servisa tirdzniecības vietās, DUS Circle K, kā arī internetā. Biļetes būs iespējams iegādāties arī uz vietas festivāla dienā, taču biļešu skaits ir ierobežots.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu