"Bigbank" Latvijas filiāle aizdevumos uzņēmumiem šogad plāno izsniegt 10 miljonus eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Lūka/LETA

"Bigbank" Latvijas filiāle aizdevumos uzņēmumiem šogad plāno izsniegt 10 miljonus eiro, aģentūrai LETA pavēstīja "Bigbank" Latvijas filiāles mārketinga vadītāja Laura Jēgere.

Viņa informēja, ka Igaunijas "Bigbank" pieņēmusi lēmumu visas grupas mērogā attīstīt korporatīvo finanšu pakalpojumu biznesu, ko vadīs Ingo Poders (Ingo Põder).

"Mēs nolēmām bankā izveidot jaunu segmentu un vairāk koncentrēties uz produktu un pakalpojumu izstrādi uzņēmumiem," sacīja "Bigbank" valdes priekšsēdētājs Martins Lants (Martin Länts), piebilstot, ka banka līdz šim jau izsniedza aizdevumus uzņēmumiem Igaunijā un Lietuvā, bet šogad banka sākusi apkalpot biznesa klientus arī Latvijas filiālē.

Savukārt Poders norādīja, ka globālā makroekonomiskā situācija un perspektīvas joprojām ir pozitīvas, kas nozīmē, ka tirgus neatdziest un uzņēmumiem joprojām ir vajadzīgs finansējums un jauni aizdevumu produkti.

Tāpat bankā minēja, ka Latvijā "Bigbank" uzņēmumiem šobrīd jau piedāvā aizdevumu līdz 3,5 miljoniem eiro nekustamā īpašuma attīstīšanai, šogad šim mērķim atvēlot līdz 10 miljoniem eiro. Tuvākajā nākotnē pakalpojumu portfeli plānots vēl papildināt.

"Bigbank" ir Igaunijas kapitāla banka, kas darbojas kopš 1992.gada. Tā specializējas patēriņa kredītu izsniegšanā privātpersonām Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Somijā, Spānijā un Zviedrijā. Banka pakalpojumus piedāvā arī Austrijā, Vācijā un Nīderlandē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu