Jāņu ielīgošana RCB Pludmales lasītavā Lucavsalā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Valts Baumanis/LETA

19. jūnijā plkst. 18.00 Rīgas Centrālās bibliotēkas Pludmales lasītavā Lucavsalā notiks Jāņu ielīgošana kopā ar Katlakalna folkloras kopas RĀMUPE un Daugavas saimes ļaudīm. Kopā izdziedāsim krāšņākās līgotnes, apgūsim Jāņu laika rotaļas un noskaņosimies gada īsākās nakts gaidīšanai un godināšanai. Šis būs trešais Rīgas Centrālās bibliotēkas Kultūras trešdienu pasākums.

Katru trešdienu plkst. 18.00 RCB Pludmales lasītavā, brīvā dabā notiks dažādi kultūras pasākumi. Tās būs tikšanās ar autoriem un izdevējiem, grāmatu atvēršanas svētki, prozas un dzejas lasījumi, muzikāli un teatrāli priekšnesumi, kā arī citas aktivitātes.

Pludmales lasītava Lucavsalā darbosies no 1. jūnija līdz 31. augustam. Lasītava P., O., C., Pk. strādās no plkst. 12.00 līdz plkst. 17.00, trešdienās no plkst. 12.00 līdz plkst. 19.00, bet brīvdienās un svētku dienās no plkst. 11.00 līdz plkst. 18.00.

Sliktu laika apstākļu gadījumā pasākumi var tikt atcelti vai pārcelti uz Rīgas Centrālo bibliotēku (Brīvības ielā 49/53, 2. stāvā, Pasākumu zālē).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu