Saulrieta koncerti Mārupē pulcē tūkstošus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Saulrieta koncerti Mārupē
Saulrieta koncerti Mārupē Foto: publicitātes

Pagājušajā sezonā aizsāktā tradīcija - Saulrieta koncerti Mārupē, kuri norisinās vasaras trešdienu vakaros, kopumā pulcējusi jau ap 7000 skatītāju.

“Lai arī skaitlis nebūtu īpašs lielo vasaras festivālu kontekstā, mums tas ir īpašs. Īpaši ņemot vērā, ka koncerti norisinās katru trešdienu, un tie nenotiek pilsētā vai centrā, kur ir patstāvīga cilvēku plūsma, bet meža ielokā, vietā uz kuru ir speciāli jādodas,” atklāj pasākuma producents Ingus Leontjevs.

Arī apmeklētāji novērtē koncerta īpašo atmosfēru.

Foto: no sociālajiem tīkliem

Koncertu straujā popularitāte pulcē aizvien vairāk apmeklētāju ne tikai no Mārupes, bet Rīgas, Talsiem, Salaspils, Ogres un Jelgavas. Turklāt novērots, ka apmeklētāji labprāt dodas uz koncerta norises vietu ar velosipēdiem, ņemot līdzi savus bērnus un neaizmirstot par savu atribūtiku īpaši šim koncertam – plediem, segām un makšķernieku krēsliem.

Šajā trešdienā, 19. jūnijā, plkst. 19.00 norisināsies jau trešais koncerts no plānotajiem 13 koncertiem šajā sezonā.

Koncertā uzstāsies vokāli instrumentālais ansamblis "Neaizmirstulītes", kur sastāvā apvienojušies profesionāli mūziķi izpildot kā latviešu estrādes 50. – 70. gadu mūzikas pērles, tā Eiropas un Amerikas pagājušā gadsimta muzikālos šedevrus.

Muzikālā apvienība «Neaizmirstulītes» prezentē singlu
Muzikālā apvienība «Neaizmirstulītes» prezentē singlu Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Latviešu estrādes tēmu turpinās leģendārais mākslinieks Laimis Rācenājs kopā ar mūziķiem Ilzi Grunti (ģitāra) un Andri Grunti (bass). 

Mūziķis Laimis Rācenājs 
Mūziķis Laimis Rācenājs Foto: Evija Trifanova / LETA

Koncertu vadīs un tajā ar stāvizrādi uzstāsies Comedy Latvia komiķis best4sport.tv NBA raidījuma Ūdenszeļļi vadītājs Rūdolfs Kugrēns.

Foto: Saulrieta koncerti Mārupē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu