Ko populārā šova "Vecmeita" dalībnieki darīja Rīgā?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas galvaspilsēta Rīga izvēlēta par televīzijas tīkla ABC veidotā šova "Vecmeita" ("The Bachelorette") jaunākās sērijas norises vietu.  Rīga kā patiess ziemeļu dārgakmens nodrošina skaistu vietu, kurā šova galvenā varone Hanna Brauna turpina savu ceļojumu pretī mīlestībai – viņas sirdi cer iekarot deviņi atlikušie šova dalībnieki. Šo 15. sezonas "Vecmeitas" sēriju kanālā ABC paredzēts pārraidīt pirmdien, 2019. gada 24. jūnijā, plkst. 20:00 pēc ASV austrumu daļas standarta laika.

Pateicoties viduslaiku vecpilsētai un plašajai krastmalai, Rīga Hannas Braunas ceļojumam sniegusi romantisku vidi. Šajā aizraujošajā sērijā tiks atklāts, kuri vecpuiši pievienojās viņai, lai aplūkotu vienu no Eiropas lielākajiem tirgiem, Rīgas vēstures un kuģniecības muzeju un vakariņotu greznajā Rīgas Latviešu biedrības namā.

Kā arī sērijas kulminācijā tiks noskaidrots, kurš dalībnieks Melngalvju namā saņems rozi, un turpinās dalību šovā.

Netālu no Rīgas atrodas gleznainais Gaujas Nacionālais parks, kur Hannai Braunai un vienam laimīgajam vecpuisim tika sniegta iespēja izbaudīt patiesu adrenalīna pieplūdumu. Kalnainais apvidus ir pazīstams kā iecienīta vieta āra aktivitātēm, pateicoties tā slēpošanas trasēm, meža takām un trošu ceļiem.

Tāpat iecienīta Latvijā ir pirtīs iešanas kultūra. Viena vecpuiša pavadībā Hanna Brauna izbaudīja šo zālīšu un garīgo rituālu, kas spēj attīrīt un stiprināt. Vai tas spēja viņai sniegt skaidrību, kas nepieciešama svarīgākā lēmuma pieņemšanai?

Hanna Brauna piesaistīja Koltona Andervuda uzmanību šova "Vecpuisis" 23. sezonā, parādot viņam un visai Amerikai, kāda patiesībā ir Hanna no Alabamas - jautra lauku meitene, kura par sevi nekaunas. Pēc tam, kad viņa negaidīti tika izbalsota, Hanna veltīja laiku pārdomām par notikušo, skaidri izprotot savu vēlmi būt dziļi un spēcīgi mīlētai. Tagad ar jauniegūtu pašapziņu un nelielu dienvidnieces šarmu viņa ir gatavāka nekā līdz šim atrast savu patieso mīlu šova "Vecmeita" 15. sezonā, kas pirmizrādi ABC piedzīvoja pirmdien, 13. maijā.

ABC veidotajā realitātes šovā "Vecmeita" vienai laimīgai sievietei tiek piedāvāta iespēja atrast patiesu mīlestību. Vecmeita dodas romantiskā ceļojumā, iepazīstoties ar vairākiem izskatīgiem vīriešiem un pakāpeniski samazinot to dalībnieku skaitu, ar kuriem viņa turpina kopīgi meklēt savu otro pusīti. Šā romantiskā ceļojuma beigās - vai viņa būs atradusi savu īsto, vai tiks izteikts bildinājums un vai viņa teiks jā? 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu