Uz lielajiem ekrāniem citplanētiešu komēdijas turpinājums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
“Vīri melnā: Globālie draudi” (“Men in black International”)
“Vīri melnā: Globālie draudi” (“Men in black International”) Foto: kadrs no filmas

Aizvadītās nedēļas nogales viena no skatītākajām filmām Latvijas kinoteātros bija zinātniskās fantastikas komēdija “Vīri melnā: Globālie draudi” (“Men in black International”), kas ir ceturtais turpinājums 1997. gadā uzņemtajai pirmajai filmas daļai.

Šā gada 14. jūnijā pirmizrādi Amerikā piedzīvoja filmu sērijas ceturtā filma “Vīri melnā: Globālie draudi”, kas aizsākās 1997. gadā ar pirmo piedzīvojumu komēdijas daļu “Vīri melnā” un guva tūlītēju popularitāti. Filma uzņemta pēc Louela Kaningema tāda paša nosaukuma komiksu motīviem. “Vīri melnā 2” tika izrādīta 2002. gadā, bet trešā daļa  - 2012. gadā, kad tika nolemts, ka jāfilmē turpinājums. Fantastikas komēdijas “Vīri melnā: Globālie draudi” filmēšana noritēja Ņujorkā, Monako, Londonā un dažādās lokācijās Itālijā pagājušajā gadā no jūlija līdz oktobrim.

“Vīri melnā: Globālie draudi” jeb “Men In Black: International”
“Vīri melnā: Globālie draudi” jeb “Men In Black: International” Foto: kadrs no filmas

Kā allaž, slepenās organizācijas “Vīri melnā” aģenti sargā Zemi no visuma neģēļiem un ienaidniekiem, tomēr šoreiz viņiem jātiek galā ar lielākajiem līdz šim pieredzētajiem globālajiem draudiem – spiegu viņu pašu rindās.

Foto: Viesu stils, ierodoties uz “Vīri melnā: Globālie draudi” pirmizrādi. 

Piedzīvojumu komēdiju “Vīri melnā: Globālie draudi” režisējis F. Gērijs Grejs (“Ātrs un bez žēlastības 8”). Lomās: Kriss Hemsvorts (“Atriebēji”), Tesa Tompsone (“Krīds: Rokija mantojums”), Rebeka Fērgusone (“Neiespējamā misija: Slepenā nācija”), kā arī “Oskara” balvas ieguvēja Emma Tompsone (“Tāda ir mīlestība”) un “Oskara” balvas nominants Līams Nīsons (“Šindlera saraksts”).

Piedzīvojumu komēdijas “Vīri melnā: Globālie draugi” reklāmas rullītis. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu