BMW M fani no visas Baltijas izaicina Biķernieku trasi!

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
BMW M TOWN Biķernieku trasē
BMW M TOWN Biķernieku trasē Foto: Publicitātes foto

30 grādu svelme un mežonīgais negaiss nespēja traucēt vairāk nekā 200 BMW M klases automašīnu entuziastiem veselu nedēļu Biķernieku trasē izbaudīt jaudu un mašīnu iespējas, tā ļaujoties neaizmirstamam piedzīvojumam kopā ar pasaules klases latviešu autobraucējiem. 

No 10. līdz 14. jūnijam Biķernieku sporta trasē norisinājās BMW dīlera Latvijā “Inchcape Motors Latvia” rīkotā Baltijas mēroga pasākumu sērija “M Town”, kas bija veltīta BMW M automašīnām.

“M Town” devīze – par daudz ir tieši tik, cik vajag, – pilnībā sevi attaisnoja, jo pasākumos piedalījās vairāk nekā 220 BMW M klases cienītāji un fani, žurnālisti, blogeri un influenceri no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, kuriem bija unikāla iespēja kopā ar izcilākajiem Latvijas autosportistiem Reini Nitišu, Konstantīnu Calko, Arti Baumani, Uldi Timaku, Beati Klipu, Valteru Zviedri, Miķeli Mežaku, Ralfu Sirmaci, Jāni Vanku, Ivaru Vasaraudzi, Edgaru Svenci, Gvido Elksni, Mārtiņu Aleksandroviču, Aleksandru Grīvu izbaudīt BMW M2 un BMW M5 jaudu un eleganci, kā arī iepazīt jaunākos tehnoloģiskos risinājumus BMW X5 un X7, Z4, 330i un 8.sērijas automašīnās.

Foto: Publicitātes foto

Dalībnieki pārbaudīja savu reakciju un veiklību izgāzējot ar BMW Z4 un BMW 3. sērijas automašīnām speciāli veidotās trasēs, kur, uzstādot labākos rezultātus, dalībnieki saņēma BMW Lifestyle kolekcijas dāvanas.

Foto: Publicitātes foto

BMW M sērijas automašīnas ir populārākie premium segmenta ielas sporta auto Latvijā. Pie mums uz ielām sastopami gan visu paaudžu BMW M3 un M5, gan arī jaunie M2, M4 un M6.

Materiāls tapis sadarbībā ar “Inchcape Motors Latvija”

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu