Hummelss atgriezīsies Dortmundes "Borussia" rindās

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Matss Hummelss
Matss Hummelss Foto: AFP/SCANPIX

Bijušais Vācijas futbola izlases aizsargs Matss Hummelss atgriezīsies Dortmundes "Borussia" kluba rindās, trešdien vēstīja Minhenes "Bayern" un "Borussia" vienības.

Hummelsam atlikusi vairs tikai viena formalitāte - iziet obligātos medicīniskos testus - paziņoja abi Vācijas klubi.

Darījuma detaļas netiek atklātas, tomēr sporta izdevums "Kicker" lēš, ka Dortmundes komanda "Bayern" vienībai ir gatava samaksāt 38 miljonus eiro, neraugoties uz to, ka pirms trīs gadiem "Borussia" klubs futbolistu pārdeva par 35 miljoniem eiro.

Paredzēts, ka 30 gadus vecais Hummelss līgumu ar "Borrusia" noslēgs uz trim gadiem.

"Mēs esam panākuši principiālu vienošanos ar "Bayern" klubu par aizsarga Hummelsa iegādi," vēstīts Dortmundes vienības paziņojumā. "Darījumā vairs atlikušas pēdējās nianses, tai skaitā medicīniskās pārbaudes."

Vācijas futbolists Dortmundes komandā pirmo reizi spēlēja 2008.gadā, kur palika līdz pat 2016.gadam. Astoņu gadu laikā viņš palīdzēja komandai divreiz kļūt par Vācijas čempioni, kā arī reizi triumfēt kausa izcīņā.

Minhenes vienībai Hummelss pievienojās 2016.gadā, ar kuru vienojās par piecu gadu līgumu, tomēr jau pagājušajā sezonā viņš neizkonkurēja vēl vienu centra aizsargu Niklasu Zīli, tāpēc vairākkārt spēles nācās noraudzīties no rezervistu soliņa.

Gaidāms, ka Hummelss Dortmundes komandā dos pienesumu ar savu pieredzi, palīdzot arī pussargu līnijai.

"Borussia" aizvadītajā sezonā tikai par diviem punktiem atpalika no Minhenes "Bayern", tāpēc tā pirms gaidāmās sezonas aktīvi darbojas spēlētāju tirgū, mēģinot izveidot gana spēcīgu sastāvu, lai nākamajā sezonā triumfētu Vācijas bundeslīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu