Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Ja aktīvāk izmantosi interneta sniegtās iespējas, ļausi savā dzīvē ienākt vajadzīgajām pārmaiņām, novitātēm, uz panākumiem ilgi nebūs jāgaida. Attiecībās ar mīļoto var iezagties greizsirdības velniņš.

VĒRSIS Var izdoties nostiprināt kādu sadarbību, attiecības. Iespējamas pārmaiņas dzīves stilā, uzvedībā, ģērbšanās manierē. Šodien gūtās atziņas palīdzēs labāk izprast savu dzīves ceļu, nospraust jaunus plānus.

DVĪŅI Patiks atrasties domubiedru lokā. Šis ir piemērots brīdis, lai pievērstos ar reklāmu, mārketingu saistītajam. Var aktualizēties saikne ar ārzemju sadarbības partneriem. Vakarā ieteicams ātrāk doties pie miera.

VĒZIS Saasinātais jūtīgums var traucēt pienācīgi īstenot dienas plānus. Centies vairāk balstīties uz racionāliem apsvērumiem, atturēties no emocionāliem lēmumiem. Mīļotā atbalsts palīdzēs atgūt līdzsvaru.

LAUVA Kaut arī tu esi drosmīgs, taču šodien tev var nākties pārvarēt šķēršļus, kuri prasa patiesi izteiktu pašaizliedzību, pacietību. Pēc smagās darba dienas spēkus palīdzēs atgūt ar atvasītēm kopā pavadītais laiks.

JAUNAVA Vari droši pievērsties saimnieciskām aktivitātēm. Nav izslēgts, ka piedalīsies kāda pasākuma organizēšanā. Būsi uzticams palīgs, uz tevi varēs paļauties. Vakarā vēlēsies pabūt kopā ar otro pusīti.

SVARI Ja pareizi liksi lietā sev piemītošo komunikabilitāti un labās psihologa dotības, pastāv reālas iespējas gūt ievērojamus panākumus. Būs svarīgi pēc iespējas operatīvāk saņemt svaigāko informāciju.

SKORPIONS Vairāk dzīvosi sapņu pasaulē, nevis realitātē. Nav vēlams slēgt nopietnus darījumus, kārtot ar valsts iestādēm saistītas lietas. Tevi pastiprinātāki interesēs ar psiholoģiju, ezoteriku saistītas lietas.

STRĒLNIEKS Piemērots laiks, lai sakārtotu ģimenes dzīvi. Saskarsmē ar otro pusīti pratīsi uzturēt draudzīgu, saskanīgu gaisotni. Profesionālajā lauciņā saglabā lietišķu nostāju, nekļūsti pārlieku emocionāls.

MEŽĀZIS Var nākties koriģēt jau gatavu plānu, mainīt dienas kārtību vai pat atteikties no kādas sadarbības. Dzīve šodien gādās par to, lai tev nebūtu garlaicīgi. Uzturā vēlams atturēties no trekniem, asiem ēdieniem.

ŪDENSVĪRS Būsi gatavs iekarot jaunas profesionālās virsotnes. Priekšniecība var izteikt interesantus piedāvājumus, kuri liksies patiesi vilinoši. Mājas dzīvē lielu uzmanību veltīsi savām atvasītēm.

ZIVIS Atbilstoša diena lietišķajām aktivitātēm. Droši vari kārtot darījumus ar nekustamo īpašumu. Nav izslēgts, ka rīkosi domubiedru saietus, seminārus, izklāstīsi plašākām masām savas idejas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu